| denysame a întrebat:

Pt cei care au citit intrebarea cu sinucisul Nu pot sa ma gandesc la altceva... El a fost singurul care s-a comportat super cu mine. iar ceilalti mau tinut doar pentru bani.rolling eyes Cand ma gandesc la el incep sa plang...Intra pe mess dar pe invizible si ma ingnora total nu este prima data dar sunt deja 6 zile atunci nu am vb vreo 3-4 zile dar acum cred ca nu vrea sa imi zica cam aproape toti baietii au facut asta de ce nu inteleg adevarul isi ia inima in gura si imi zica decat sa stau ca "moarta" dupa el partea cu sinucisul mi se pare "acum pe monent" o idee ff buna pentru ca sufar prea mult din cauza lui Da cine a zis acolo da exista baietii dar nu ca el stiu ca no sa gasesc ca el nicidata! dar ne potriveam super Multumesc celor care au raspuns la intrebarea mea

Răspuns Câştigător
| Fn1613 a răspuns:

Si tu crezi ca daca te sinucizi, faci ceva bun? Nu face asta. nu are rost. Inteleg ca esti foarte dezamagita. poate nu e asa cum crezi. NU te sinucide. O sa-ti para rau daca o faci! straight face

8 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Si eu am trecut prin asta simteam exact ca tine doar ca eu sunt baiatlaughing. Si tipa sa folosit de mine pentru altuchatterbox in fine.Deci la inceput este ff greu sa uiti si eu ma gandeam la sinucidere etc:-J.In 2 saptamani mi-a trecut deja au trecut 2 luni de atuncia si acu cand ma gandesc la ea parca ma simt putin prost dar nimic mai mult. Oricum la inceput este greu.Pentru mine prima saptamana a fost oribila mai aveam putin si ma sinucideam.Iti zic cum am trecut peste poate te ajuta (sper). Prima saptamana nu voiam sa ies din casa nu vorbeam cu nimeni si de abia dormeam.Mai aveam putin si imi taiam venele. Dar dupa am inceput sa ies cu prietenii sa ma distrez si putin putin am trecut peste.Totul este la inceput :-J.Incearca sa iesi cu prietenele si sa te distrezi chiar daca vine greu la inceput.Cu timpu o sa iti treaca.Si fruntea sus mai sunt baieti si daca "te potriveai" cu el acu nu sar fi ajuns in situatia asta nu crezi?:S. Oricum sfatu meu este sa iesi din casa sa te distrezi cu prietenii si sa nu te mai gandesti la el sterge orice contact cu el gandeste-te ca pentru tine el este MORT.Eu ti-am zis din experienta personala caci si eu am suferit si stiu cum e. FF nasol.In fine acu nu stiu daca te ajuta mult ce ti-am zis eu dar sper ca da.Bafta si fruntea sus (nu face vreo prostie! cum am mai zis totul este greu doar la inceput) sper ca te-am ajutat.Bafta!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Fato revino-ti
nu se termina lumea la un baiat straight face iesi afara sunt o groaza de baieti, nu e numai el... tu iti dai seama cata suferinta vei lasa in urma ta daca te sinucizi? parinti, rude, prieteni? la ei nu te gandesti? straight face te gandesti numai la unul care nu merita. straight face

| Paula007 a răspuns:

Un singur lucru : daca te sinucizi n-o sa-ti para rau. n-o sa ti mai para nimic laughing

pentru ca nu vei mai exista.deloc. nu vei mai simti, nu vei mai trai, nu va mai fi cale de intoarcere. nu e ca si cum ai dormi si te-ar trezi fat frumos cu un sarut. mori si gata. nimic dupa. nu reinviere, nu regrete, nu vise, nu rai ( raiul nu e pentru sinucigasi ). o sa fii pierduta pe veci. si cel mai rau : oamenii te vor tine mine, care te vor tine minte, ca pe o lasa care nu a fost capabila sa infrunte viata. o fetita prostuta care si-a dat viata pentru un baiat. nimic mai prost gandit ca asta. mii de oameni mor zilnic, in toate colturile lumii, unii in accidente, altii sunt omorati din prostie/rautate/plictiseala unor oameni bolnavi, altii de sida.ideea ea? oricare dintre cei 1000 de oameni ar da orice, ORICE sa mai aiba o zi pe planeta. o zi pe care sa o petreaca cu cei dragi, o zi sa-si ia adio, o zi sa i pregateasca pe cei iubiti de plecarea lor. o amarata de zi in plus.

si tu vrei sa te omori pentru un baiat? pentru un amarat de baiat?

daca o faci. dovedesti doar cat de lasa si copila esti. daca de acum ai ganduri din astea, atunci tu nu vei fi niciodata pregatitta sa traiesti cu adevarat, pentru ca iei fiecare lucru marunt si -l transformi intr-o tragedie. ce fel de conceptie e asta?

| Mya a răspuns:

Acum iti pot raspunde: DA, ai nevoie urgenta de psiholog! Cum poti fi atat de slaba? E doar un baiat! N-ai idee dupa cati vei mai suferi si pe cati ii vei considera deosebiti!
@Fn1613 "o sa-ti para rau daca o faci" laughing foarte tare! Cand asta, in viata de apoi? big grin

| alexgogo a răspuns:

Esti o santajista sentimentala. crezi ca daca el vede ca vrei sa te sinucizi se va intoarce la tine? da, insa doar din mila.

| Fn1613 a răspuns:

Pentru cei care critica raspunsul meu :

" Poate nu exista " viata de apoi " m poate doar mori si gata, totul se sfarseste la mormant" - eu una nu cred si poate ca exista, poate ca nu, de unde stiti voi? S-a intamplat un asemnea caz chiar printre niste cunoscuti de ai mei, o femeie a murit apoi printr-o minune a revenit din nou ( apropo asta se numeste" moarte clinica" si chiar exista) iar aceea femeie mi-a povestit tot ce a vazut:o acest lucru s-a intamplat multora si poate acum ziceti ca :" asta e nebuna, crede in mituri dintr-astea" - nu ma credeti? La un moment dat o sa va convingeti singuri! bye wave

| kta_6466 a răspuns:

Stai linistita, incearca sa nu te mai gandesti la el, uite eu m-am despartit de prietenul meu dupa 3 ani, am aflat ca ma insala m-am speriat foarte tare a fost un soc pentru mine, eram insarcinata, asta am aflat mai tarziu ca nu am stiut, embrionul s-a oprit din evolutie, sad Atunci am simtit ca viata mea s-a sfarsit, am ramas fara barbatul pe care il iubeam si fara rodul dragostei noastre, el a vrut sa se impace cu mine, ma implorat, eu am cedat ne-am impacat, il iubeam si il iubesc prea mult, dar de fiecare data cand il vedeam mi-l imaginam cu ea, sarutandu-se cu fata cu care m-a inselat, asa ca am decis sa pun capat relatiei el nu vrea nici cum, si i-am cerut o pauza de 2 saptamani, sa imi pun ordine in viata, sincera sa fiu poate e mai bine asa, asa am coborat cu picioarele pe pamant si mi-am dat seama ca nu tot ce zboara se mananca!

Deci nu te mai gandii la momentele petrecute impreuna, si la cat de bine a fost! Gandeste-te ca nu te merita si ca vei gasi ceva mai bun, gandeste-te la defectele lui asa iti va fi mai usor sa treci peste! Daca ai nevoie de ceva imi poti da mesaj privat ca te ajut cu draga inima! te-am pupat si ai grija de tine!

| monyk_8870 a răspuns:

Doamne cat ii prostia de mare, fata revina-ti, tu gandesti asa putin, in viata te vei confrunta cu mii de probleme nu doar cu''vaiii m-a parasit iubitu imi tai venele pentru el, mai bine arunca-te in spatele trenului pentru el rolling on the floor''