| Gabi87_2917 a întrebat:

Sa presupunem ca pur si simplu ma nasc gay si inca de la varste fragede ma atrag strict numai baietii. Daca pe parcursul vietii am avut, am si voi avea foarte multi barbati in pat, in schimb absolut nicio femeie...lucrul asta ma face virgin?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, evident. Virgina este o persoana care nu a avut niciodata, nici un contact sexual cu alta persoana. Nu conteaza sexul partenerului.
In aceeasi logica: sa zicem ca avem o prostituata pe centura care face numai sex oral. Niciodata vaginal, deci are himenul intact. Are cam 10 clienti pe zi. Este virgina?

| Cătălina a răspuns:

Nicidecum! Din moment ce intretii relatii intime cu cineva, cum sa mai fii virgin? Nu doar daca faci sex cu o femeie, se pot intampla atatea cazuri.
Nu prea inteleg rostul intrebarii.

| metin2roFOREVER a răspuns:

Du-te draq de gay laughing

| ElisaMonica a răspuns:

Nu mai esti virgin, atata timp cat ai intretinut relatii sexuale cu o persoana, indiferent de sexul partenerului.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Logic ca nu esti virgin, indiferent de ce act sexual e vorba.

| paulthegame a răspuns:

Baaaaaaaaaaa poponare las-o dracului de treaba! bagate pe fete ma! si da eti virgin pana la os

| Ovidiu_3146 a răspuns:

Off: Mi-a placut raspunsul lui "yogaby" big grin

greece12
| greece12 a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor Ah, era cazul sa mai dezmortesti atmosfera! rolling on the floor rolling on the floor

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Tu esti cel cu ghicitoarea aia>cine face miau cand nu e cazul! haha n-am crezut ca poti fi gay

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna Gaby nu...nu mai esti virgin orice relatie sexuala ai indiferent de sexul partenerului.adica barbatii gay sunt virgini? nu! la orice fel de contact sexual iti pierzi virginitatea...bafta

| unknow a răspuns:

retardatu` dracu! te arzi in c*r ca d`ai tai? 1 :o:o:o:o:o,. deci vorba ta: ``numai la p**a iti e gandu,`` uh esti un pic cam bulangiu din kate observ eu*... nu?!