anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa terminat sad fara ea e totul pustiu si gol.simt ca nu mai are rost nimic in viata mea, traiesc si nu stiu de ce.am 21 si nu mai inteleg care e rostul meu dac ea care era universul meu m a parasit dupa 1 an si 3 luni. i am oferit totul, tot ce puteam oferi.
i-am dat inima mea, viata mea, am iertato cand mi a gresit si totusi degeaba. in fiecare seara plang. sunt intr o groapa nu pot sa ies nu stiu cum. acum doar sufar si ma intereb de ce? de ce dac nu am gresit cu nimic? dc am ramas singur far nimeni care sa ma sustina cand imi e cel mai greu? nu ii pasa nimanui de mine...am ajuns sa imi doresc sa mor gandind ca poate asa va fi mai bine... oricum nu mai vad nici un rost asa. singur. fara ea nu mai am nimic; fara ea nimic nu mai conteaza, fara ea... game over.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nimic in viata nu e intamplator, obligatoriu sau degeaba.Ai iubit, ai fost iubit, acum s-a terminat.Amara lectie ti-a dat viata,dar din asta vei iesi mai puternic, mai precaut, mai intelept.Stiu ca nu ai nici putere sa te gandesti la ziua de maine, ca nu poti concepe viata fara ea.Toti am suferit, am urlat, am plans si am lovit peretii din neputinta de a accepta durerea.Rana e mult prea proaspata si te doare prea mult.Dar, crede-ma, va trece.Ingrozitor de incet si niciodata pe deplin, semnele vor ramane.Nu te sfatuiesc nici sa iesi sa vezi lume, nici sa incerci sa-ti umpli mintea cu alte ganduri, pentru ca in acest moment nu poti.Dar viata continua.Si nu uita ca de-ar fi roata si patrata, tot se mai intoarce-odata.Va veni ziua-oricat de nebunesc ti se pare-in care lacrimile tale de azi le va varsa si ea, gandindu-se ca era mai bine sa nu te piarda.Sa mori e solutia lasului si a omului egoist.Viata are multe de oferit, putina bunavointa sa ai si inaintezi, treci la urmatorul capitol.Sa-mi ierti vorba lunga, dar m-a atins in suflet durerea ta.

11 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Si daca ai alege prin absurd aceasta varianta, gandeste-te ca ea si-ar vedea mai departe de viata si nu ai impresiona-o cu nimic. Deci in niciun caz nu este aceasta solutia. Este foarte adevarat ca acum te afli in fata unui hau imens si intunecat si ca nimic nu-ti poate aduce un zambet pe fata. Tocmai de aceea straduieste-te sa zambesti cat de des, pentru a nu da satisfactie la nimeni. Multi sunt cei care din pacate se bucura de suferinta altora. "Sa stii sa razi cand sufletul iti plange". Frumos a scris Kipling. Lumea ta nu se termina cu o fiinta si nici nu a inceput cu ea. Lumea te mai are multe sa-ti ofere de-abia de acum. Nu te vrea, nu te mai iubeste, sau nu te-a iubit cu adevarat niciodata. Si ce daca? Tot inainte. Din felul in care scrii denota ca esti un baiat inteligent si ca poti depasi destul de repede aceasta pasa proasta. Daca te analizezi putin ai sa constati ca tristetea iti este data si de sentimentul de neimplinire. Dar si acesta se poate depasi. Axeaza-te pe viitorul tau, fa-ti viata frumoasa si orienteaza-ti inima in alta parte. Va veni timpul cand te va regreta vazandu-ti puterea. Si poate se va intoarce. In acest moment cu lamentatiile, mai ales fata de ea, nu rezolvi nimic. Slabiciunea ne face sa cadem uneori in dizgratie. Iti recomand sa citesti si sa urmaresti intocmai pasii din aceasta carte, pe care tot datorita unui utilizator de pe acest site am ajuns sa o citesc si eu, si caruia ii multumesc. Chiar daca autorul, la sfarsitul ei nu impune strict metoda, o recomanda totusi. Si cei care au urmat acea logica, si acum, si eu... Iti va trebui tarie, dar crede-ma reusita este sigura:
http://www.scribd.com/doc/29212779/Cum-Sa-Te-Impaci-Cu-Fostul
(Daca nu o gasesti in intregime online, trimite-mi un mesaj privat si ti-o trimit cumva eu. O am in format electronic. Te va ajuta enorm si are si o lectura foarte placuta.)

| Castiel a răspuns:

Pai tu da-o in ****! Acum concentreazate pe a o uita, cum a mai zis cineva pe aici trece greu rau! Dar pana la urma trece+gandeste-te ca tu nu ai avut nici-o vina ai fost foarte bun cu ea nu? Ea a fost vinovata! Axeazate pe hobby-ul tau ideea este sa te distrezi ca sa iti revii sa te "vindeci" si sa gandesti din nou ok, acum ti se va parea al dracului de greu dar doar fa-o! Uita-te la filme comedie/actiune ce iti plac tie INCEARCA MACAR va trece dar greu sau iesi cu prietenii daca esti in stare daca nu ramai la filme/hobyul tau etc si cand te simti mai bine fa mai multe chestii distractive! Si vei uita

| Pho3nix a răspuns:

Omule, toti am trecut prin asta si stim foarte bine cum e.
Daca stai in groapa aia si nu incerci sa iesi, te vei distruge singur.
Daca te-a parasit degeaba, da-o naibii, nu merita si iti vezi de treburile tale. Ridici capul, pieptul, si mergi inainte orice ar fi. Nu te mai gandi la ea desi e foarte greu, dar gandeste-te ca nu merita deloc.
E foarte dureros, greu, dar trebuie sa mergi inainte.

Mult succes!

| stef87 a răspuns:

Eu nu pot decat sa spun ca stiu cum e si incerc sa te bat pe umar! Cauta-ti persoane cu care sa incepi "un altceva". E al naibii de greu sa accepti ("I've gone too far begin all anew" > Kamelot - The Haunting). Poate la inceput doar prietenie pentru a mai alina din amar, mai incolo...cine stie?!
De ce naiba avem atata rabdare, le intelegem, suntem gata de a face orice pentru a le demonstra sentimentele noastre? Poate pentru ca simtim ca ele sunt cele care au ceva in plus fata de restul, acel ceva care le face unice. Le spunem, incercam sa le facem sa inteleaga pe ce jar e sufletul nostru iar ele, uneori cu durere, alteori cu indiferenta, ne resping pentru ca nu simt acelasi lucru fata de noi sau nu asta si-ar dori ( din x motive in acele momente sau poate nu si-ar dori niciodata).
Lasa, decat sa fie intr-o continua balanta dupa ce-a aflat ce simti, mai bine ca s-a dus, ti-a facut un bine!

| SpecialGirl a răspuns:

Crezi ca merita sa mori pentru o astfel de fata? Daca i`ai oferit totul din inima si totusi te-a parasit crezi ca te iubea? N`are rost sa plangi, nu te descuraja. poate nu ai intalnit fata potrivita pentru tinehappy
Mult succes!

| Evangeline a răspuns:

Mai, baiete. este de apreciat cand un baiat pune suflet, dar da-o-n colo de treaba ca tu exagerezi! Cum adica "fara ea.game over"? Ai luat-o razna? Game over e atunci cand suferi de o boala mortala sau cand toata familia ta da coltu'. Hai, termina cu prostiile astea si du-te si distreaza-te ca esti tanar.
Numai bine!

| DaianaPiersicutza a răspuns:

Mda, asa ma gandeam si eu mereu. Chiar daca incerc sa te incurajez eu tot asa o sa raman ca tine straight face. Fii tare. Poate erai prea bun cu fata. Arata ca iubesti da nu te lasa fraierit happy. Mai is si fete nesimtite care profita de baieti ca sa nu mai zic de baieti ca si ei profita la maxim de fete. Nu zic de tine da cunosc cazuri happy. Fii tare si lasa supararea la o parte :*

| alexandra18 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti asa. daca tu ai oferit totul si ea nu a fost multumita nu ai de ce sa plangi tu. o sa planga ea cand o sa realizeze ce a avut si nu a pretuit. sunt fata si spun asta din propria experienta. chiar daca o sa mai fie cu altcineva fara sa vrea o sa faca o comparatie cu rel pe care a avut-o cu tine deorece ati fost 1 an si 3 luni impreuna iar din cate spui ia oferit tot c era mai bun.capul sus. tu nu o meriti pe ea. tu esti o pers ce poate iubi iar ea nu. oricum fii happy ca ai simtit advevaratul sentiment al iubiri si sa iti para rau de ea ca nu a simtit la fel.multa bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai primit o gramada de sfaturi bune

| baubau_7392 a răspuns:

Salut, sunt in acceiasi situatie, numai ca eu incep sa imi revin happy, da-mi id tau pe privat sa iti spun exact cum sa procedezi, cand ma uit la ce ai scris ma vad pe mine in urma cu 2-3 saptamani, fix 1 an si cateva luni, 22 ani eu, 18 ea. zici ca e trasa la indigo. te inteleg perfect!

| adrianyss a răspuns:

Bai nimeni, un nimeni ai sa ramai daca o sa procedezi asa.trage aer in piept s treci peste ca fete sunt multe, ai sa-ti gas una potrivita s de alta data fi mai dur cu ele nu mai ierta asa rep ca te ea de fraier.s daca te iub cu adev se va intoarce la tinewinking