| aLina_8828 a întrebat:

Sal:d
care este diferenta dintre:
a face sex
si a face dragoste?
>:
>funndaa:

Răspuns Câştigător
| Gigiku a răspuns:

Toata lumea face sex. Dragoste fac doar cei indragostiti happy cei care pun pasiune si fac din sex o arta xD

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emma a răspuns:

Faci dragoste atunci cand iubesti persoana si sex cand e ceva de placere sau. pur si simpluwinking
Sper ca te am lamurit!
Xoxo

| Emma a răspuns:

Faci dragoste atunci cand iubesti persoana si sex cand e ceva de placere sau. pur si simpluwinking
Sper ca te am lamurit!
Xoxo:*

| adi4ever a răspuns:

In ziua de azi nu mai e nici o diferenta

| Casiana a răspuns:

Cand faci dragoste pui si sentimente in ceea ce faci...In schimb sexul este pentru calmarea "hormonilor"...laughing

| Ady93 a răspuns:

E simplu, poti sa faci sex cu oricine, tot sex se numeste, dar daca faci sex cu cineva pentru care chiar ai sentimente, si faci sex cu acea persoana pentru ca o iubesti nu pentru a-ti satisface nevoile corporale, sa zic asa, atunci se numenste dragoste.

| Angel977 a răspuns:

Sex poti sa faci cu orice om fara sa implici sentimente dar dragoste faci cu persoana iubita pentru ca o iubesti.

| georgianaionescu a răspuns:

Pai la dragoste ie ideea ca "o faci din dragoste si pui suflet " da sexu`il faci cu orice persoana. Dragostea o faci doar cu persoana iubita happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand prima data cand o faci trebuie sa fie dragoste. adica cu cineva pe care il iubesti blabla. apoi poti face si sex cu el...adica mai salbatic.cu mai multe pozitii fara a pune asa mult accent p sarutari si mangaieri.

| elly10 a răspuns:

Pai dragoste e atunci cand o faci cu persoana iubita, iar sex e atunci cand o faci cu un oarecare... cel putin mie asa mi s-a spus...tongue

Întrebări similare