Parerea mea e ca cel mai bun mod de a-ti da seama daca te-ar placea ar fi sa il chemi la tine acasa la un film, si sa ii pui mana pe penis. In cazul in care ar avea o reactie ciudata, cel mai indicat ar fi sa-i spui ca ai facut asta din greseala. Fiind prieteni, o sa creada ca tu chiar ai facut asta din greseala. Sper sa te ajute sfatul meu.
Tata, cel mai usor e sa mergeti prin oras si sa il intrebi de fete, ex :"ce zici de tipa aia, iti place".So Don't *** where you eat sau ceva de genul asta. Incearca sa treci peste, dar daca vrei sa vezi ce si cum e cu el incearca sa il abordezi mai subtil.
La un moment dat va trebui sa ii spui ca esti gay sau ca iti place de el si doresti o relatie.
Cu cat vei intarzia sa ii spui cu atat va fi mai greu pentru tine. Ai putea incerca sa te intalnesti cu ei sa ii dai o scrisoare daca fata in fata crezi ca nu iti gasesti cuvintele potrivite si te exprimi mai bine in scris.
Fi deschis si sincer dar nu insista pe o relatie care sti ca nu va merge, pentru ca va iesi urat pentru amandoi.
Sfatul meu este sa ii spui ca esti gay si vezi cum evolueaza lucrurile. Nu as zice din prima ce simti pentru el, abia apoi, daca vezi ca nu se schimba relatia ai putea eventual sa ii spui ce simti pentru el.
Si in caz ca iese rau asigura-te ca ai pe cineva care sa te asculte, care stie ce simti pentru el, nu neaparat in acelasi cerc de prieteni.
Bafta.