| 4Life a întrebat:

Sall,
de ce dracu' le trebuie la fetele de 12-13 ani iubiti?

19 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Asa e la moda, ce sti tu

| BlancaFantasma a răspuns:

Raspuns fara perdea: ori sunt c***e in devenire, ori pentru ca asa e la moda.
Insa, si eu am avut primul meu prieten la 13 ani (acum am 18) dar atunci nu era ca astazi, adica doar ne pupam si atat. oricum cand ma gandesc la asta mi`e rusine parca fiindca mi-am irosit primul sarut cu el, si eram prea micastraight face

| forever4you a răspuns:

Ca asa vor ele. Si eu primul iubit l-am avut la 12 ani, nu a fost ceva serios da na thinking s-a intamplatwinking

| mona a răspuns:

Le trebuie pentru ca au mancarimi de mici, alta explicatie nu am

| Laviy a răspuns:

Ca sa intrebe prostiiwinking Nu e o varsta ca sa ai prieten, sunteti fraieri daca spune-ti asta.

| Laviy a răspuns:

Daca ai prieten la 13 ani instantaneu esti curva? Voi nu stiti ce e aceea si comentati. Am 13 ani si am prieten, sunt de 9 luni cu el. Ok? Si sunt virgina, nu sunt curva. Maurati-va cuvintele.winking

| Jigsaw a răspuns:

De merge cu otet.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Mda si so gasit toate tampitele de 12 ani sa raspunda prin,, ca sa intrebi tu,, vai de capu vostru.
La 12 ani va manca *** de la cur.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Ca n-au ce face.Niciodata n-am fost de acord cu asa ceva, pai ce astea se casatoresc? Sa faca schimb de bale de la 16 incolo...

Sper ca te-am ajutat happy

| SexGirl1921 a răspuns:

Fiindca nu au ocupatie, le lipsesc parintii care sa ii invete ca scoala conteaza

http://www.TPU.ro/......ult-de-12/

| iiConspire a răspuns:

Nici tu nu esti sfant ca si tu la 12 13 ani iti doreai iubita fac pariu(is baiat)

| 4Life explică (pentru iiConspire):

Dah si eu's fatawinking

Răspuns utilizator avertizat
| pinkrulz1994 a răspuns:

Pai sincer si eu primul` prieten l`am avut la 12 ani. fetele se dezvolta psihic mai repede decat baietii...sau vreti sa ziceti ca voi care v`o trageti cu fete la 12-13 ani sunteti sfinti ha?!

| OneBoy a răspuns:

Paiii nu sti vorba aia "Femeia e un animal cu par lung si idei scurte" deciii... dati seama singur happy

| Pikachuuuu a răspuns:

Ba da, au ce face, si ce exprimari, au mankarimi de miki, wow, dar care e problema, se prostesc si ele, voi la 12 ani, la ce va gandeati, la scoala, la teme, hai te rog, adica vad si ele ce fac altii...

| afurisita a răspuns:

Pentru ca le mananca? nu vezi ca fete de 12-13 ani intreaba daca din cauza ca se masturbeaza nu le-a venit ciclu? asta e intrebare de pus la 12 ani? astea nu mai stiu de joaca, de papusi, de nimic.au doar *** in cap. o sa le para rau, eu una as da orice sa ma intorc la Barbielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa vad la colegele mai mari sau chiar la ale lor, din spirit de turma. Sau cred ca sunt indragostite si ca ala e alesul pentru toata viata. Sau fiindca le e frica sa nu ramana toata viata singure, desi nu e cazul sa se streseze de la varsta asta. Mie mi se par nepotrivite relatiile astea, nu e ceva rau sa iubesti la 13 ani, dar iti asumi niste riscuri si nu e obligatoriu. In primul rand, ca mi se pare teribil sa suferi de la 13 ani din dragoste si sa te concentrezi pe relatie in loc de scoala.

| danaM_2318 a răspuns:

Ca sa intrebi tu...pentru ca altfel nu ai avea tu ce intreba 8-/ sa vada cam cum e sa fi cu un baiat de parca crezi ca ''relatia" v-a dura foarte mult oricum e doar o incercare care esuaza si bla bla bla.si nu cred ca tu nu ai vrut sa ai iubita.