Raspuns fara perdea: ori sunt c***e in devenire, ori pentru ca asa e la moda.
Insa, si eu am avut primul meu prieten la 13 ani (acum am 18) dar atunci nu era ca astazi, adica doar ne pupam si atat. oricum cand ma gandesc la asta mi`e rusine parca fiindca mi-am irosit primul sarut cu el, si eram prea mica
Ca asa vor ele. Si eu primul iubit l-am avut la 12 ani, nu a fost ceva serios da na
s-a intamplat
Ca sa intrebe prostii
Nu e o varsta ca sa ai prieten, sunteti fraieri daca spune-ti asta.
Daca ai prieten la 13 ani instantaneu esti curva? Voi nu stiti ce e aceea si comentati. Am 13 ani si am prieten, sunt de 9 luni cu el. Ok? Si sunt virgina, nu sunt curva. Maurati-va cuvintele.
Mda si so gasit toate tampitele de 12 ani sa raspunda prin,, ca sa intrebi tu,, vai de capu vostru.
La 12 ani va manca *** de la cur.
Buna
Ca n-au ce face.Niciodata n-am fost de acord cu asa ceva, pai ce astea se casatoresc? Sa faca schimb de bale de la 16 incolo...
Sper ca te-am ajutat
Fiindca nu au ocupatie, le lipsesc parintii care sa ii invete ca scoala conteaza
http://www.TPU.ro/......ult-de-12/
Nici tu nu esti sfant ca si tu la 12 13 ani iti doreai iubita fac pariu(is baiat)
Pai sincer si eu primul` prieten l`am avut la 12 ani. fetele se dezvolta psihic mai repede decat baietii...sau vreti sa ziceti ca voi care v`o trageti cu fete la 12-13 ani sunteti sfinti ha?!
Paiii nu sti vorba aia "Femeia e un animal cu par lung si idei scurte" deciii... dati seama singur
Ba da, au ce face, si ce exprimari, au mankarimi de miki, wow, dar care e problema, se prostesc si ele, voi la 12 ani, la ce va gandeati, la scoala, la teme, hai te rog, adica vad si ele ce fac altii...
Pentru ca le mananca? nu vezi ca fete de 12-13 ani intreaba daca din cauza ca se masturbeaza nu le-a venit ciclu? asta e intrebare de pus la 12 ani? astea nu mai stiu de joaca, de papusi, de nimic.au doar *** in cap. o sa le para rau, eu una as da orice sa ma intorc la Barbie
Pentru ca asa vad la colegele mai mari sau chiar la ale lor, din spirit de turma. Sau cred ca sunt indragostite si ca ala e alesul pentru toata viata. Sau fiindca le e frica sa nu ramana toata viata singure, desi nu e cazul sa se streseze de la varsta asta. Mie mi se par nepotrivite relatiile astea, nu e ceva rau sa iubesti la 13 ani, dar iti asumi niste riscuri si nu e obligatoriu. In primul rand, ca mi se pare teribil sa suferi de la 13 ani din dragoste si sa te concentrezi pe relatie in loc de scoala.
Ca sa intrebi tu...pentru ca altfel nu ai avea tu ce intreba 8-/ sa vada cam cum e sa fi cu un baiat de parca crezi ca ''relatia" v-a dura foarte mult oricum e doar o incercare care esuaza si bla bla bla.si nu cred ca tu nu ai vrut sa ai iubita.