Cat de pretentioasa ar fi.intalneste-te cu ea si spune-i raspicat ca tii la ea si nu vrei s-o pierzi din cauza unei greseli ![]()
Sau.varianta mai romantica...un trandafir rosu un ursulet si un "Iarta-ma iubirea mea.stii ca nu pot sa stau fara tine. uita-te in urma la cat ne-am iubit si adu-ti aminte de cate ori am ras aman2.chiar nu merita zambetele acelea sa se reintoarca
?"
BAFTAA!
Pai nu stiu, mie de exemplu fostul meu iubit ca sa isi ceara scuze, m-a chemat in parc si mi-a adus un trandafir rosu :X si cu o brata (nu cine stie ce, ceva simbolic, sa fie din inima), a venit si m-a luat in brate si-a cerut scuze ceva de genu` " Te rog frumos sa ma ierti iubita mea frumoasa, iarta-ma ca am..." ( sti thu ce ai facut de v-ati certat) sau " Te rog frumos sa ma ierti, nu imi place cand ne certam " si dupa m-a sarutat. Ai putea sa incerci
. Bafta
!
Un raspuns de la un baiat ar fi mai bun.
Daca ii pasa de tine o sa vina ea sa va impacati. Daca nu, e o pierdere buna.
în primul rand trebuie sa te intalnesti cu ea(cum ar fi in parc, un loc cu flori etc.). Prima data sa ii spui ceva din inima, iar apoi sa iti ceri scuze(sa spui ca a fost doar vina ta-daca vrei sa te ierte)Sa ii cumperi un buchet de trandafiri albi iar in mijloc unul rosu(inseamna puritate si dragoste)Iar cand ii dai buchetul poti pune si un plic in care sa fie o poezie compusa de tine.Si inca un lucru sa nu o iei imediat in brate dupa ce ii dai buchetul, sa ii lasi putin timp. Sper ca te-am ajutat. MULT SUCCES!
Spune-i ca ai gresit si ca in acel moment ai fost orb in privinta celor intamplate si ca acum iti dai seama de greseala ta
2PacAlive întreabă:
stefanush2295 întreabă: