| numele2 a întrebat:

Am nevoie de pareri.Vorbesc cu o fata in fiecare zi si ne tachinam si ne simtim bine, si imi place de ea si ii zic des asta si problema este ca inca ii place de fostul, dar mi-a zis ca nu mai are sanse, si ca viata merge inainte, si vorbesc cu foarte frumos si la fel ma si port si as da orice pentru ea si o iubesc fara limite.Voi ce credeti? ea ma place?(mi-a zis ca ii place de un baiat si ca acel baiat poate sa fiu chiar si eu, dar nu imi zice sigur, ma indoiesc)valoreaza mult pentru mine. Ea ma place? si Ce pot sa fac? sunt intrebarile care le consider fara raspuns. Funda! Mersi!

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Probabil te place, dar vrea sa fie sigura de asta inainte de ati spune. vrea sa fie sigura ca a depasit perioada proasta dupa despartire, ca l-a uitat definitiv, probabil ii pari de treaba si nu vrea sa-si bata joc de sentimentele tale dar in acelasi timp vrea sa-i demonstrezi ca nu esti ca el si ca nu o vei face sa sufere!
Daca iti place asa de mult de ea nu te da batut, lupta pentru ea! se vede din descrierea ta ca indiferent nu-i esti!
O noapte placuta!

| numele2 explică (pentru IloveME):

Ce ii drept eu i-am zis ca nu ma voi da batut, voi da totul pana la capat.Imi place raspunsul tau! La fel si tie!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te place dar ii place sa te necajeasca un pic

| NuMaContrazice a răspuns:

Intrebarile pe care le consideri tu fara raspuns au un raspuns penibil si simplu... vorbeste cu ea.
Nu ai cum sa stii daca nu vorbesti cu ea.
Daca esti timid trebuie sa faci acest lucru pentru ca daca nu o vei pierde.Mergi la ea, privesti-o in ochi si spune-i ce simti, nu trebuie sa-ti fie rusine/teama, e o fata, nu cred ca te va strange de gat happy
Orice intrebare are si un raspuns.

| Jijell a răspuns:

Eu zic ca te place. Din cate inteleg e genul de persoana care nu va raspunde la o intrebare directa (de aia ti'a zis ca nu iti spune).

Trebuie sa fii atent la gesturile ei fata de tine ca sa iti afli 100% raspunsul. Fii grijuliu cu ea, fa gesturi tandre, si cand ea raspunde la fel, intareste-i tu increderea si spune incet si calm "nu poti sa zici ca nu ma placi". Atunci va recunoaste.

| ingerinaripat a răspuns:

Da poate ca te place. ce ar fi s-o intrebi.

| ingerinaripat a răspuns:

Funda?

| M4SOnIC a răspuns:

Du-te la ea si intreab`o
nu ai nimic de pierdut "viata merge inainte"

| numele2 explică:

Am intrebat-o si mi-a zis: Nu-ți spun! Sa nu credeti ca nu am incercat.