| Tiby21 a întrebat:

Salut all! Am si eu o problema, am 16 ani si sunt in clasa a 10-ea. Este o fata destul de draguta si vrea sa fie cu mine, dar este abia pe a 6-ea... Este draguta dar nu stiu ce sa fac... mi-e si frica de ce vor zice altii. Help va rooog! SARBATORI FERICITE :X!

Răspuns Câştigător
| Aly359 a răspuns:

Daca uh simti ca nu e bine si iti strici '' imaginea '' atunci nu te combina dar daca tie iti place de ea si vrei sa fii cu ea desigur nu iti pasa de ce zic altii atunci poti sa o faci. e diferenta de 4 ani. nasol stiu dar fa-o daca te simtii pregatit. dar de obicei baietii de varsta ta au in cap altceva decat o simpla relatie ( P. S sti uh ce ) si daca si uh esti la fel nu-ti bate joc de biata fata. pop si succes kiss love struck

12 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Ar fi bine sa te uiti la fete mai apropiate de varsta ta iar pe aceasta fetita sa o lasi sa mai creasca.
Bafta!

| glamour a răspuns:

Daca tie iti place de ea nu trebuie sa iti fie teama de vorbele altora. gura lumii vorbeste iar noi nu o putem oprii. traiti-va viata in felul vostru si lasa-ti pe ceilalti sa barfeasca.

| shtephie a răspuns:

E cam mica pentru tine happy Gaseste-ti una de varsta apropiata cu tine happy
Mult succes!

| Anablondyi a răspuns:

Pff cam mare diferenta presupun ca tu te gandesti ca toti o sa rada de tine ca de obicei. baietii 'de gasca'' au prietene mai mari ca ei :-J asta deja nu mai conteaza dar tu iti imaginezi ca acea fata de a6`a o sa si`o ia in cap. o sa se considere celebra pentru ca e impreuna cu unu de 16 anilaughing eu zic sa incerci si cu fata asta si la urma o sa vezi ca de fapt nu prea ai nimic in comun cu ea. ea fiind mai mica si studiezi ''alt teren'' :*

| Mihai7best a răspuns:

Nu trebuie sa iti pese ce zic altii pentru ca totdeauna trebuie sa ai incredere in tine... si daca fata arata matura si e draguta si simti o atractie pentru ea du-te frate la ea si zi ca vrei sa fiti impreuna

| BlackVeil a răspuns:

E ok, daca se lasa DOAR cu imbratisari inofensive. In rest nu ar trebui sa bagi de seama ce zic altii.
Craciun fericit! ^^

| AnduZisAlexandru a răspuns:

Pai prietene fara suparare dar nu te incurca cu fete mici!happySunt o gramada de fete in lumea asta crede-mawinking dar daca chiar vrei sa fii cu ea uite un sfat! Mergi la ea in clasa si cerei id-ul de mess dar fara sa te auda ceilalti, dupa asta vb cu ea pe mess sa va intalniti undeva bun pentru ea(in parc credlaughing ) si incepeti sa vorbiti chesti din astea de scoala si dupa intra putin mai serios in treabatongue sper sa mearga succes!

| Mayhem_8215 a răspuns:

Ba esti nebun, are 12 ani?! Ca idee, ce ai putea face impreuna cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti fie frica de ce vor zice altii pentru ca daca tie iti place de ea si ea pe tine nu vad care ar fi problema, pentru mine nu conteaza varsta pentru ca si eu am stat la varsta de 12 ani si jumatate cu unul de aproape 17 ani si daca tu nu vrei sa afle prietenii puteti sa aveti o relatie in secret. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e deloc dif mare de varsta... du-te la ea si spune-i ca vrei sa fii cu eawinking daca va iubiti e totul in regulawinkingmult succes

| eumha a răspuns:

Pai eu in calitate de fata ti-as spune ca daca o placi si ea te place nu conteaza ce spun alti conteaza doar ce simtiti voi

| Leon_6129 a răspuns:

Esti pedofil?