| Ioxx14 a întrebat:

Salut, am 14 ani si de la 10 ani a inceput sa mi se rupa ata cate un pic, abia la 13 ani s-a rupt de tot, e ok sau trebuia cand mai cresc?

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aia s-a rupt ca te ai masturbat, ața aia nu se rupe usor unii o au intacta si la 50 de ani si au facut sex cu multe femei, deci tu ai rupt o

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce ata vorbesti puiule?

| Ioxx14 explică (pentru Violleta2022):

De la penislaughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ioxx14):

Care penis? laughing
Ca la 14 ani ai doar un cuculet, cu care faci pipi!

La 14 ani 14cm eu zic ca e destul de ok plus ca am 1.58m de ex dani mocanu o are de 10cm si multi altii...

Da-mi voie sa ma indoiesc ca un copila sde 1.58 are 14 cm!
mai taie din minciuna ca nu te ajuta la nimic.
Oricum o folosesti la anisorii astia pentru facut pipi.

N am zis ca o folosesc la altceva dar am masurat o in fiecare an de ex la 11 ani o aveam de 11cm

Mai baitel, cucul este impsoibils a-l ai de 11cm la 11 ani.
Doar daca nu-l masori de la gaura fundului, cum cred ca ai facut pana acum. Nu mai calcula si inventa minciuni.
la 14 anisori poti sa ai 10-11cm nu 14.
Mai taie din minciuna!

Crezi ce vrei daca tu n ai vazut pana acum un baiat de 14 ani care o are mai mare de 10cm nu e problema mea, probabil ai copil de 14 ani si nu o are mai mare de 10cm si de aia nu crezi?‍♂️

Baitel, tu nu ai puta mai mare de 10-11cm, asta este clar, doar ca o masori incorect, ori de la buric ori de la gaura fundului, de aia ti se pare asa de mare. Copii mei sunt adulti, nu la pubertate ca tine dar am destul experinat de viata ca sa stiu ce ai tu acolo.

In orice caz, minciuna nu te ajuta la nimic, doar te vei face de rusine, asa cum ai facut aici.

Nu uita ca ai doar 1.58m inaltime, deci esti un baitel foarte mic de inaltime si cum tu nu ai crescut suficient, nici cucul ala nu are cum sa craesca mai mare la tine.

| Diiiaand a răspuns:

S-ar putea să-ți cadă cucu ca i-ai rupt ața...

| Ioxx14 explică (pentru Diiiaand):

Hahaha ce am mai ras gluma din 2010

| Diiiaand a răspuns (pentru Ioxx14):

Tu in 2010 aveai~1 anisor, de unde stii tu ce glume erau pe atunci? big grin

| Ioxx14 explică (pentru Diiiaand):

Exista internet nu stii? Apropo invata putin sa calculezilaughing)))))))))