| alexandrucorduneanu a întrebat:

Salut, am 14 ani si sunt confuz in legatura cu sexualitatea mea... Sunt atras emotional de fete, adica gen le iubesc si chestii, dar nu sunt atras de partea sexuala. Iar la baieti e invers, atras sexual dar daca vad un cuplu de gay imi vine sa vomit sau sa ma vad pe mine cu un alt tip, mi se face greata

4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Ai 14 ani, ai rabdare sa mai cresti si vezi pe urma ce orientare sexuala ai. Poate ca esti gay, asta e, soarta. Asteapta sa mai cresti si vezi tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Abia se trezeste sexualitatea in tine acum, ai rabdare, peste cativa ani cand iti vei incepe si viata sexuala, vei afla tu ce orientare sexuala ai.

| Emilian65 a răspuns:

La varsta ta, orientarea sexuala nu este bine stabilizata. Asteapta cativa ani si atunci vei sti cu exactitate ce orientare sexuala ai.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Putina empatie te rog...Ai vrea ca altora sa le fie sila de tine pentru faptul ca te simți atras sexual de alți băieți? Categoric nu.
Orientarea ta sexuala o vei descoperi pe parcurs si este alegerea ta și nimeni nu are dreptul sa te marginalize din cauza asta și nici tu sa faci acest lucru cu alții. Pt ca trăim într-o societate puțin toleranta când vine vb de acest subiect...Ai mare grija cui îi pui întrebări și cui relatezi aceste lucruri.