| 0po-[po[po[]po] a întrebat:

Salut, am 15 ani am o vecina care are 12 ani jumate e bestiala fata. e dezvoltata binicel. as vrea sa fac sex cu ea si ea tot insa mii frica. ca e prea mica voi ce >ziceti?

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Esti batut in cap? Sau e de la caldura?
Bai cap de peste, tu gandesti? Are 12 ani. Stii ce inseamna asta?
Daca as fi fost fratele acelei fete si as fi aflat ce vrei sa faci, ti-as fi taiat penisul.

74 răspunsuri:
| NuStiuNume a răspuns:

Ce intrebare. n-am mai ras asa de multlaughing
esti retardat?

| ● Extra Acidϟ αşα сă own a răspuns:

rolling on the floor are 12 ani fratestraight face...lasa fata in paceoh go on.cautati pe altaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti zicea o fetita de 10 ani sa faci sex cu ea ai accepta? gandeste si tu logic sau vrei sa ii strici copilaria? degeaba e dezvoltata fizic daca psihic nu. plus ca mai poti avea probleme cu parintii ei.sau nu mai sunt fete?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rupe-o pe taratura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca t esti nebun, esti asa periculos ca nici minorele nu le lasi an pace... vezi-ti de treaba:::love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te-as bate 2 zile pana iti intra mintile in cap dar daca ia tia propus vas bate pe amundoi cap in cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Riscate... poate va mege...nici u nu esti cini stie ce mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba esti idiot cum sa faci asa ceva? nu gadesti? NU pai sigur ca nu ca o data ce ai te-ai apucat de actula sexual nu te mai poti opri

| anitta92 a răspuns:

U ai mancat ceva stricat sau ai esti cu capul? las-o in pace sa isi traiasca copilaria e inca mica si nu stie ce e aia si cred ca u nu esti normal la cap lol straight face

| Raluca_8347 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Cum sa faci asa ceva cu o fata care are numai 12 ani laughing

| deeyutzikprintzesik a răspuns:

E prea mica normal ca e frica! 1

| Pioneza a răspuns:

Eu zic ca esti tampitbig grin

| lost_1082 a răspuns:

Gandeste-te la consecinte
daca hormonii tai si-au luat-o-n cap
atunci take care si da la laba, daaa.man get a life dude'

| 0po-[po[po[]po] explică:

Bai fratilor. ea mi-a propus ma... :C

| 0po-[po[po[]po] explică:

Bai ea a fost cu propunerea nu eu,.winking