anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si as dori sa am o prietena. Din toate fetele pe care le cunosc imi place de 1 dar am fost respins. Nu este prea devreme pentru o relatie? Ma tem sa raman singur. O sa gasesc si eu o fata cum trebuie pe viitor? Pare ca nu mai am timp. Si la facultate toate fetele au prieten. Simt ca daca nu imi fac acum prietena nu voi avea niciodata.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti faci probleme ca ramai singur la 16 ani?
Baiete, esti inca adolescent, abia de acum inainte incepi sa descoperi viata, sa legi prietenii sa socilizezi samd.
Ce-i frica asta indusa?
Ai o viata inainte sa-ti gasesti o prietena si nu te descuraja de la prima respingere, ca si noi selectam. Daca am fi accceptat pe cati ne-au facut vansuri, cred ca aveam 200 de iubiti pana la 20 de ani, dar nah, simpatia si chimia, isi spun cuvantul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, e mult prea devreme. Alte ganduri trebuie sa ai la varsta ta.
Da, 100% o sa gasesti in viitor. Nu, nu au toate.

Cineva ti-e predestinat si o vei intalni intr-o zi. Ce e al tau e pus deoparte.
Acum ocupa-te cu viitoarea cariera, examenele ce urmeaza etc.
Relatiile sunt pentru adulti, tu inca nu stii ce inseamna iubirea si ce presupune relatia.

| Osneros a răspuns:

Toate studentele au prieten. E o regula. Nu le lasa la facultate daca n-au si cand se despart trebuie sa-si gaseasca altul in maxim 48 de ore la anuntarea cadrelor didactice, altfel repercursiunile vor fi grave, incepand de la exmatriculare.

Răspuns utilizator avertizat
| denisaromina25 a răspuns:

Asculta.ai 16 ani.nu s-a terminat lumea daca nu ti-ai facut o iubita..ai timp toata viata sa iti gasesti fericirea.ai alte lucruri pe cap acum: scoala si ce vei face in viitor..in viata poti face ce vrei tu doar ca, cu rabdare.

sau gandeste-te altfel.tu poti spune ca esti altfel, dar special ..nu te uiti dupa fete, te uiti dupa viitor...