| IonelIordachescu a întrebat:

Salut,am mai discutat cu cineva, dar imi doresc sa stiu si parerea voastra.
Am trecut cu iubita mea la urmatorul pas, si ea era virgina, si am asteptat pana sa fie penisul erect, am pus prezervativul dar cum ea era virgina am luat o usor, am scos am bagat pana i-a fost ei bine 1 min sau 2, iar apoi nu stiu de ce mi-s-a parut mie ca se sparsase putin prezervativul, l-am scos si am folosit unul nou. Iar la final cu frica nici nu mi am mai dat drumul in ea, dupa act si dupa ce a plecat ea sa n-o sperii pe ea, am fost la baie sa verific prezervativele, le am umplut cu apa si nu curgea deloc apa din ele, problema e ca mi-am dat seama ca e si in perioada ei fertila. Fiindca i-a inceput ciclul pe 28 Mai, sa apelez la pastila contraceptiva?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„sa apelez la pastila contraceptiva?"
Tu nu, doar ea. Dar nu e cazul.
Din ce povestesti nu sunt sanse sa ramana gravida.

| ania a răspuns:

Dacă chiar va iubiti căsătoriți-va. Sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung. Un barbat adevarat nu tine femeia pe care o iubește in stresul continuu al unei sarcini nedorite pe care o înfrunta singură ci se căsătorească cu ea, isi asuma sa fie tatăl si al copiilor neprogamati.

| mihai69 a răspuns:

Nu e cazul.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai ejaculat în niciunul din cele 2 prezervative, nu sunt șanse sa fi ramas gravida.

| minrest a răspuns:

Nu este nevoie de ''pastila de a doua zi'', nu sunt sanse sa fi ramas gravida. Aceea e o adevarata bomba hormonala, care deregleaza organismul femeii cel putin pentru un an, asa ca daca ar lua-o, v-ar mai baga in panica de cateva ori. Foloseste numai prezervative Durex, acelea nu se rup niciodata. Eu nu am reusit toata viata sa rup un prezervativ.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai daca le-ai verificat si nici nu ai ejaculat in prezervativ sansele sunt minime.
Cel mai probabil, senzatia ti-a fost data din cauza ruperii himenului.

| IonelIordachescu explică:

Te asigur ca nu sunt " onanist ", si povestea este cat de poate de reala.

| kiki18 a răspuns:

Bună! Nu ai de ce să apelezi la pastilă contraceptivă!

Eu iți zic că totul a fost safe daca spui ca ai schimbat prezervativele, nici nu ai ejaculat și le-ai și verificat.

Stai liniștit că sigur a decurs totul bine și nu trebuie sa stai cu gândul deoarece ai fost foarte atent și precaut!

Chiar daca este în perioada ei fertilă, voi ați folosit o metodă de protecție(pe care ai și verificat m-o) deci în niciun caz nu poate rămâne însărcinată.