„sa apelez la pastila contraceptiva?"
Tu nu, doar ea. Dar nu e cazul.
Din ce povestesti nu sunt sanse sa ramana gravida.
Dacă chiar va iubiti căsătoriți-va. Sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung. Un barbat adevarat nu tine femeia pe care o iubește in stresul continuu al unei sarcini nedorite pe care o înfrunta singură ci se căsătorească cu ea, isi asuma sa fie tatăl si al copiilor neprogamati.
Dacă nu ai ejaculat în niciunul din cele 2 prezervative, nu sunt șanse sa fi ramas gravida.
Nu este nevoie de ''pastila de a doua zi'', nu sunt sanse sa fi ramas gravida. Aceea e o adevarata bomba hormonala, care deregleaza organismul femeii cel putin pentru un an, asa ca daca ar lua-o, v-ar mai baga in panica de cateva ori. Foloseste numai prezervative Durex, acelea nu se rup niciodata. Eu nu am reusit toata viata sa rup un prezervativ.
Pai daca le-ai verificat si nici nu ai ejaculat in prezervativ sansele sunt minime.
Cel mai probabil, senzatia ti-a fost data din cauza ruperii himenului.
Te asigur ca nu sunt " onanist ", si povestea este cat de poate de reala.
Bună! Nu ai de ce să apelezi la pastilă contraceptivă!
Eu iți zic că totul a fost safe daca spui ca ai schimbat prezervativele, nici nu ai ejaculat și le-ai și verificat.
Stai liniștit că sigur a decurs totul bine și nu trebuie sa stai cu gândul deoarece ai fost foarte atent și precaut!
Chiar daca este în perioada ei fertilă, voi ați folosit o metodă de protecție(pe care ai și verificat m-o) deci în niciun caz nu poate rămâne însărcinată.