| Anemona2020 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi de la baieti dar sunt acceptate si cele ale fetelor.
O sa scriu putin mai mult.
Deci am cunoscut un baiat la sala.
Am vorbit noi ce am vorbit si a ramas sa ne intalnim dar cand a fost sa ne intalnim el nu am mai venit pentru ca chipurile nu are incredere in mine. Imi spune ca par un inger dar de fapt sunt foarte periculoasa laughing))
Si de atunci cand nu a venit eu am plecat acasa si nu i-am mai scris nimic cam 3 saptamani asa.
Mi-a scris el si mi-a zis ca de ce numai vin la sala ca ii e dor de mine.
In aceeasi zi mi-a zis sa vin la un bar unde lucreaza el ca sa ne vedem si eu i-am zis ca vin dar nu m-am dus exact cum a facut si el.
A ramas uimit pentru ca a zis ca nu ia mai facut vreo fata pana acum asa ceva.
El e genul ala de baiat dupa care sunt toate fetele moarte dar el nu e interesat.
Si ne-am intalnit aseara si a ramas sa ne mai intalnim marti. Dar astazi am vb si a zis ca o sa ne vedem peste 2 ore asa dar ghici ce nu mi-a mai scris.
Si dupa mine acum daca o sa imi scrie sa iesim sa ii zic ca NU.
Dar maine ce sa fac?
Da ti mi niste sfaturi cum sa ma port eu cu baiatu asta sa ii dau asa o lectie. Sa nu creada el ca cum imi zice ceva eu gata. Sa se invete minte. Dau fundita. Si scuze ca am scris atat.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Decat sa incerci sa te razbuni pe el mai bine nu l-ai mai baga in seama.
Probabil vroia doar sa te faca sa umbli dupa el si el sa rada de tine cu prieteni lui, sau cum mai zicea cineva are alta.
Nu merita atentia ta si nici sa ii mai raspunzi, parerea mea

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1,Sunteti cam imaturi, nu va judec, dar presupun ca aveti peste 20 de ani
2, de ce nu vorbiti fata in fata, eu vreau relatie cu tine, tu ce vrei de la mine? vezi ce usor e,ce atatea drame,poate ca vrea aventura,macar stii,poate omul nu vrea relatie,nunta, copii, nu toti vrem asta, uni vrem doar sex si atat, daca am spune adevarul ca vrem sex nu ati face sex cu noi asa ca va mintim stiti ca mintim si e o joaca si asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce smecheras cu trucuri de ratat are, o lectie? Ai auzit de blue balls? Adicã excitãl cumva aproape la maxim(dans o idee freacate de el), pâna se apropie de orgasm si dupã pleci fara sa termine, primesti un telefon si te scuzi ca ca ti-a murit pisica si trebuie sa pleci pnm

Răspuns utilizator avertizat
| Romanul86 a răspuns:

Are mai multe gagici. Fă-i în ciudă, arenjează-te săxy și ignoră-l.

| Rux04 a răspuns:

Cică nu are incredere în tine. Astea sunt vrajeli. Are pe cineva si mai vrea o cucerire.

| Anemona2020 explică (pentru Rux04):

Sa sti ca ai putina dreptate. Aseara tot ii dadea mesaj una Layla laughing))
Da ii dadea nu gluma si el ii mai raspundea din cand in cand. Si acea activat modul avion laughing) ca asa cand il dezactiveaza are semnal la telefon.

| BadAngel3 a răspuns:

Mai bine il lasi in pace, ca o sa te lase el primul si o sa rada de tine, asa cum a spus si Natalia.
Chestiile pe care le face sunt doar niste trucuri imature, in care se vede pe sine foarte satisfacut. Sa nu-i mai dai atentie, o sa il frustreze, din moment ce e cum explici tu "genul ala de baiat dupa care sunt toate fetele moarte, dar el nu e interesat". Frustrat pentru ca ii este replicat cu aceleasi mistouri de prost gust si ignoranta. happy

| Anemona2020 explică (pentru BadAngel3):

Ti-as fi dat si tie fundita dar numai pot scuze. Mersi mult pentru sfatul tau ai mare dreptate.

| Helpme99 a răspuns:

Mare golan?

| Anemona2020 explică (pentru Helpme99):

Nu este golan. Tocmai.
Adica este muslim.

| sofisis a răspuns (pentru Anemona2020):

Si daca e musulman ce? N-are voie sa fie golan? laughing) Este un player. Crede-ma ca daca nu esti tare pe pozitii si pe tine, o sa iesi sifonata din experientele astea cu el.

| squishyhihi a răspuns:

Raspunde in privat sa iesim