| asadav a întrebat:

Salut. Am o colega de la un alt birou cu care flirtez extrem de timid. Adică se vede ca ne place unul de altul, chiar și lumea observa. Am ieșit de 2 ori în grup și am dansat cu ea dar era foarte multa gălăgie și nu an putut povesti, la birou, de asemenea am vorbit puțin dar am mai glumit și se simt privirile.

Eu nu am mai avut relații serioase și nici ea nu pare experimentata.

În perioada următoare vom lucra și împreună.

Cum ar fi mai ok sa o invit în oraș, fără sa o pun pe ea sau pe mine într-o postura penibila la munca?

E mai ok sa o invit în față în față sau sa ii scriu?

Sa mai aștept sa mai lucram împreună ca să se închege ceva între noi? Doar ca durează de cateva luni situația.

Eu sunt foarte mistocar și poate dau senzația ca sunt mare gacicar, dar e doar o aparenta.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In priml rind asigura te ca este singura ca nu este casatorită sau ca nu are prieten, daca este casatorita sau are prieten lasa o in pace nu este de tine, ce varsta are ea dar tu?

| asadav explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu 26, ea în jur de 23-24. De ambele dați când am ieșit în grup ea s-a cerut la dans și a fost destul de lasciv, adică a stat vreo 2 melodii cu mâna mea pe fund.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiind mistocar dai senzatia ca esti smecher si usuratic, asdar nu te va lua in serios.
Schimba-ti atitudinea si lasa mistourile ca alea le faci cu baiteii, nu la servici si nici atunci cand placi o fata.

Invitatiile se fac fata in fata, nu prin biletele sau mesaje, cel putin nu la inceput de relatie, ca fata sa vada ca esti un om serios si nu faci misto de ea.

| minrest a răspuns:

Trebuie sa o inviti in oras in persoana, daca o faci in scris nu arati curajul si hotararea care plac femeilor. O inviti cand sunteti singuri, de exemplu pleci cu ea de la serviciu si pe drum o inviti. Din clipa aia o sa ii fie clar ca urmaresti sa o cuceresti.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai daca vrei sa fie cat mai natural totul, eu zic sa intr-i in vorba cu ea discutand diverse subiecte legate de munca, acasa, hobby-uri, etc. Si cand vezi o "portita" prin care poti sa o inviti intamplator undeva, sa profiti de ocazie.

Gen sa zicem ca vorbiti despre filme ca un exemplu. Si afli ca si ea mai urmareste un tip de filme in timpul liber. Tu poti sa-i zici ca stii tu un film bun care ruleaza la cinema si daca vrea, poate sa vina cu tine intr-o zi sa vedeti unul ( o sa fie natural daca chiar te intereseaza subiectul si daca chiar ai un film in minte pe care ai vrea sa-l vezi. Adica nu incerca sa pari ca te intereseaza, pentru ca se vede. )

Un alt exemplu ar fi despre mancare sa zicem. Din vorba in vorba, ajungeti sa vorbiti despre un tip de pizza preferata de tine sau de ea. Tu daca stii un loc unde se face pizza buna, ii poti recomanda locul. Pe alocuri poti sa aduci in discutie intr-un mod nonsalant ca ai putea fi liber intr-o zi sa-i faci o cinste ca sa te lauzi ca pizza aia e chiar buna. Doar sa nu fortezi invitatia. Fa-o sa para ca ii dai ocazia incat ea sa aleaga daca vrea sau nu. Daca fata chiar te place, cu siguranta nu va refuza.

Poti face tactica asta cu orice alta activitate. Important este ca tie trebuie sa iti si placa activitatea respectiva. Ca in caz contrar, se va vedea prefacatoria, dupa mimica si dupa felul cum vorbesti.

Succes!