anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o iubita care vorbeste mai vulgar....si despre sex.De ex daca ii zic ca ma uit la un film ma intreaba dupa de care xxx?! Ce ar putea insemna asta?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este un subiect vital. Depinde cum îl abordezi. Dacă ea face asta abrupt, fără rețineri, vulgar, direct, poate însemna o invitație indirectă către tine pentru o relație mai apropiată.

11 răspunsuri:
| Fabyana307 a răspuns:

Poate asa iti demonstrează ea ca "te vrea" sau probabil asa e felul ei de a fi, mai perversă.

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca ea porocedeaza in acel mod fiindca doar asa reuseste sau incearca intr-un mod ''subtil'' sa te faca sa accepti sa discutati despre aspecte care sunt in legatura/privesc viata sexuala reala.

| IamJoKeR a răspuns:

Îți bate un apropo, vrea sa va uitati amândoi la filme xxx sau să treceți direct in pat

| OldSoul a răspuns:

Ca vrea sex.

| WarHammer02 a răspuns (pentru Fabyana307):

Cam mereu spune asta...ar putea fii si felul ei de a fi.Suntem in orase diferite, de asta nu stiu ce sa cred.

| Sofer a răspuns:

Asteapta sa o bagi in pat.

| Alexandru250201 a răspuns:

Imi cam bate apropouri despre sex si tu nu te prinzi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate vrea sa va uitati impreuna si nu are curajul sa iti spuna direct. Sau vrea sex... happy

| mgtow a răspuns:

Panarama

| Emilian65 a răspuns:

Vrea sa vada si ea filmul cu tine. Poate mai tarziu faceti si voi ce fac actorii din film.

| darrio2007 a răspuns:

Are chef de cartușe iar tu te prinzi cam greu.