| Alex09231 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor. sunt cu o fata de o saptamana si ne intelegem foarte bine.ne sarutam si atat.nu stiu cum sa trec la pasul urmator. e cam ciudat. ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Un vechi proverb glasuieste asa : ''Graba strica treaba'' ceea ce inseamna ca niciodata, in orice situatie te-ai afla ''sa nu te grabesti, sa nu fortezi ''nota'' fiindca acest lucru iti poate afecta munca. In cazul tau este valabila si potrivita maxima/cugetarea : FESTINA LENTE! (lat.) grăbește-te încet! – Suetoniu, „De vita XII Caesarum". Cuvinte atribuite lui August. Sau cu alte cuvinte respectiva cugetare reprezinta sfatul adresat si de urmat de tine : Rezultatele bune se obțin fără a te pripi. Toate la vremea lor. big grin Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai depinde de varsta voastra, daca sunteti virgini amandoi sau nuwinking
Daca aveti sub 16 ani limitati-va la pettingwinking pentru urmatoarele 2 luni, vezi si tu cum decurge treaba, ce semne da si ea, poate e mai timida...

| Pool77 a răspuns:

Aaaaaa, excit-o fratica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-o să te ajute nimeni decât ea și felul în care va înțelegeți voi între voi... Când o să fie rostul o să fie și gata. Doar nu te crezi în vreun joc pe PC unde trebuie să treci la nivelul următor? Și în caz că nivelul următor ți-e scopul, atunci vai de capul vostru.