| Heys a întrebat:

Salut am si eu o intrebare:M-am indragostit de o fata de cateva zile problema e ca ea se cam dadea pe langa mine cu saptamani in urma dar eu tot am refuzat-o. Am fost in Banchet si acolo m-am indragostit de ea, dar acum eu am vaz ca isi face poze si are gesturi de trandete cu un alt baiat, dar si cu mine in acelasi timp si ma mai intrebat odata si dupa banchet daca vreau sa fiu cu ea ce sa ii raspund?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Sa-i spui ca esti un mare cascat si te-ai indragostit de ea si nu stii ce sa faci, sa mai aiba rabdare pana intrebi toata tara. Iata sfatul unei voci din tara - du-te in fata oglizi si scuipate. Cat de greu este sa zici da maimutoiule.

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce-mi place de tine cand ne intrebi chestii evidente!
Mai pierde-ti tu timpul mult pe calculator si vei admira fata care-ti place de mana cu altul!
Normal ca ii spui DA!

| Jony123 a răspuns:

Ca da, daca fata vede ca tu nu ai nici un interes, normal ca se duce si la altul...
Spune-i da daca te-ai intragostit, daca o refuzi iar s-ar putea sa iti para rau dupa un timp!

| Anname a răspuns:

Buna!
Poti daca o placi ii raspunzi "da" thinking big grin
Bafta!

| louise a răspuns:

Logic ca Da

| Piuliță a răspuns:

Pai daca.ti palce de ea spune-i ca da, vrei sa fii cu ea.
dar daca nu ii spui pur si simplu ca nu

| meduzzza a răspuns:

Daca va placeti de ce nu. Daca si tu o placi de ce sa o refuzi.

| mirabela26craiova a răspuns:

Daca o plaki cu adevarat spune-i da kaki daca nu spui acum poti sa o pierzi.

| Zodiacul a răspuns:

Daca chiar o iubesti spune-i DA! Poate nu stia pe cine sa aleaga dintre tine si celalalt baiat?! Fa tu primul pas! Funda?

| SyLvYuTzU a răspuns:

Zii DA ma!
Vrei s-o pierzi de tot?

| Stefania_3298 a răspuns:

Spune-i da.rasfat-o in toate felurile! veti fi un cuplu frum

Răspuns utilizator avertizat