| Sandra_9151 a întrebat:

Salut' am si eu o intrebare? zilele acestea mi-a scris baiatul pe care il iubesc, m-a intrebat cind plec peste hotare.ins-a am vrut sa fiu mai dura cu el si nu i-am raspuns la intrebarea care mia dato. Oare ar putea s-a simpta ceva si el pentru mine? daca ma intreaba de atitea ori cind plec? plus la asta are prietena, ar simpti ceva si el pentru mine? el ja stie ca il iubesc...nu stiu ce sa ma mai ghindesc, ajutati-malaughing))

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ciudat daca are prietena si isi indreapta privirea si catre tine nu e serios, daca ar lasa-o pe prietena actuala si ar merge cu tine pe plan relatie serioasa ar fi ceva dar asa cum procedeaza acum da dovada de golan. Si chiar sunt curios in ce tara pleci? Si eu sunt in strainatate.

| Elena1234456 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te tina ca pe o rezerva.

| anyska_5562 a răspuns:

Pai daca are prietena, el vorbeste cu tine ca o buna prietena, el poate este interesat daca pleci sau nu."parerea mea" este ca te socoate o buna prietena! poti sa ai sanse mari dupa ce se desparte de prietena sa.tongue

| 0whatever0 a răspuns:

Poate vrea sa stie cand plaki nu din rautate poate dor e curiosthinking

| Sandra_9151 explică:

Iceman --plec in Italia.tu unde esti?

| Sandra_9151 explică:

Pai nu mai stiu' ne mai vedem din cind in cind cu el''dar fara nici un pont pentru-ca are prietena.