| Atze a întrebat:

sad
Am si eu o problema care nu pot s-o rezolv singura si miash dori ft mult sa ma ajutati mai pe scurt.
Ma intilnesc cu un baiat aproape de 2 ani. il iubesc pot spune poate si el la fel.totul merge bine dar umeori nu-i mai pot rabda toate geloziile acestea a lui incerc sa ma comport normal sa nu aiba motiv de gelozie dar asta e insuportabil...acum nu de mult mi-am gasit un prieten pe care nu-l mai vazusem de mult timp. acum la moment chiar mam incurcat nu stiu ce sa mai fac cum sa fac sa fie mai bine tat...imi pare ca imi place de el dar nu stiu ce decizie sa iau. ajutatima cu vreun sfat va rog. Dau funda la cel mai bun raspuns. mersi anticipat.

7 răspunsuri:
| Dimineata a răspuns:

Ar fi bine sa incerci sa vorbesti cu el despre inconvenirile tale, si daca va iubiti o sa rezolvati cumva si o sa iesiti la lumina.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce trebuie sa suporti crizele lui de gelozie mai ales ca nici nu esti prea convinsa daca te iubeste, mai mult presupui. Intr-o relatie trebuie sa existe un fel de egalitate nimeni nu este stapanul celuilalt cum se pare ca este la voi. Eu cred ca este mai bine sa cauti alt baiat. Bafta!

| Atze explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu dupa ce ma cert cu el nu trece mult timp si vreau iar sa-l aud si iar eu il apelez prima si iar ne impacam poate ca nu prea am curaj sa-l parasesc...sincer nu stiu carei cauza.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Atze):

Trebuie sa incerci pentru ca de suferit ai numai tu. Si daca te gindesti mai bine este o prietenie nu va casatoriti sa trebuiasca sa alegi pentru o viata si nici atunci nu e sigur ca ai facut alegerea corecta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| Atze explică:

Va multumesc mult voi incerca sa discut numaidecit...nu nu am avut relatii sexuale cu el...

| Iancuvictor512345 a răspuns:

Ai făcut dragoste cu el?