| TeIubescDinamo a întrebat:

Salut,am si eu o problema.,Imi place foarte mult de o fata.,i am spus prietene i ei ca imi place de ea,a doua zi fata accea a trimis un baiat sa ma intrebe daca vreau sa stau cu ea,, laughing, si eu i am zis lui k o sa vorbesc eu cu ea. dupa am prins-o singura sh am vorbit cu ia. i am spus daca e adevarat ce mi a spus baiatu acela. sh ea a spus da... asa mai rusinos laughing:X, si eu i am spus ca o sa vorbim noi cand o sa fim mai singuri..sh ea a zis ok. Si mi e foarte rusine de ea. nu stiu ce sa i zic... Dati-mi niste sfaturi cum sa vorbesc cu ea ce sa i zic va rog!
Sa intamplat la scoala!
Eu am 15 ani sh ea are 14, Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| tania_5982 a răspuns:

Buna. Pai..., ar trebiu sa vb. cu ea, sa-i spui ce simti pentru ea, sa o intrebi daca si ea simte la fel, incearca sa aflii lucruri despre ea, ce-i place/ce nu-i place, si apoi mai ramana doar sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, nu? Fa-ti curaj si. hai ca poti! Fundaaa?

3 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Spune-i ca o placi si gata. Nu trebuie sa inveti discursuri, sa faci poeme si mai stiu eu ce. Fii natural si spune ce simti, e cel mai bine asa!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RĂSPUNDE-I LA ÎNTREBARE!
Vrei să stai cu ea, sau nu? Haide.Prinde curaj şi dacă chiar o placi, dă-i un răspuns pozitiv.
Poate ieşi ceva frumos.

| împartezâmbete a răspuns:

Mmm intreab-o ce ii place, daca te place intr-adevar, chestii de genul...tonguehai ca te descurci tu