| Alin22809 a întrebat:

Salut, am și eu o problema.
Sunt virgin, nu am făcut sex pana acum și acum 4 zile în urma unei masturbări mi-am tras pielea peste capul penisului, nu a ieșit sânge doar ma doare de 3 zile încontinuu, în special când se scoală ma doare și am tot încercat sa trag pielea inapoi peste cap și nu reușesc și se simte foarte incomod. Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mergi urgent la medic!
Ai reușit să provoci o parafimoză.

| Emilian65 a răspuns:

Consulta de urgenta un medic urolog. El, este în măsura sa îți spună ce este de făcut în continuare.

| Anonimboy111 a răspuns:

Ai fimoza, nu te mai plange si du te la doctor, probabil esti plin de smegma acolo mai dai si in alte boli

| Al3x998 a răspuns:

Ai fost la medic? Când mai pățești așa, și nu poți trage pielea înapoi peste gland, strânge ușor glandul, acesta se va micșora pentru că iese sângele și atunci vei putea trage pielea înapoi. Ai fimoza.

| Alin22809 explică (pentru Al3x998):

Da am fost mi-a adus inapoi pielea și mi-a dat un tratament, antibiotic 2x pe zi, comprese cu rivanol aplicate pe penis 2x pe zi și triderm crema sa dau în interiorul penisului probabil sa se vindece capul dar am încercat deja de 2 ori sa dau și nu pot pun pe cap dar nu se duce crema în jos. Oare sa decalotez eu pielea și sa dau cu crema pe cap și dupa sa o aduc inapoi dar mi-e frica sa nu se blocheze iar. ca mi-a zis ca dacă se decaloteaza si nu pot sa o aduc inapoi sa merg la urgente ca trebuie operație

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Asta se intampla cand esti un,, GOONER'' (asa am auzit ca se zice mai nou) PACATOS!

| pletosuxxxx a răspuns:

Spune-i mamei tale si du-te la spital. in cel mai rau caz o sa iti fac o operatie de circumcizie

| Alin22809 explică (pentru pletosuxxxx):

Am programare mâine la urologie dar nu vreau sa fac acea operație poate exista ceva crema cu care se poate trage pielea inpoi peste cap

| eliancodrut a răspuns (pentru pletosuxxxx):

Spun ca este eronat raspunsul tau, deoarece in asemenea cazuri nu se face operatie de circumcizie, ci de fimoza.

| tactu1234 a răspuns:

Salut,am avut si eu aceeasi problema cand eram mai mic, am fost foarte speriat pe moment, asa ca am decis sa-i spun mamei mele, intr-un final am ajuns la un control si mi-au spus ca trebuie sa fiu internat, a doua zi doctorii i-au spus mamei mele ca trebuie facuta o operatie, nu stiam despre ce e vorba dar cand m-am trezit mi-am dat seama ca nu mai am nimic acolo...