Cred ca baiatul este pierdut!
Daca nici parintii lui nu au reusit sa-l aduca pe calea cea buna, mai si vinde din casa, inseamna ca este sub influenta tigancutei cu totul.
Se poate trezii la realitate intr-o zi, posibil prea tarziu si lefter, dar sper sa nu fie prea tarziu.
Oricum, acum daca-i spui ceva, ti-l faci de dusman, daca nu-i spui il vezi cum se nenoroceste singur.
In final, cred ca tot merita sa-i spui, poate macar il faci s ainteleaga si sa realizeze unde se afla, oricum il vei pierde de prieten mai devreme sau mai tarziu, dar macar fa-o cu un tel bun, sa-i deschizi ochii.
>> mai exact nu chiar un prieten
Care e problema ta? Atitudine civica? Ti-e frica sa nu fii si tu vrajit?
Faza e ca eu i-am spus ca greșește,eu am si trecut prin multe fiind copil sărac si crescut in Rahova si cunosc bine asemenea caracter si ma prind foarte ușor atunci cand cineva minte.I-am spus ca aia încearcă sa il zăpăcească de minți doar ca sa primească cadouri si doar pentru ca trăiește intr-un mediu unde nu exista decat minciuna, si nu se poate baza pe nimeni, si caută in el un sprijin, mai exact un sclav in mentalitatea ei si a familiei ei care se cred superiori tuturor mai ales ca ai ei sunt si genul cu bani, tatăl are 2 restaurante, a lucrat in Spania, etc.Dar faza e ca el a fost copil răsfățat, crescut cu grija parinților intr-un mediu bun, si de aceea el nu stie sa citească acest fel de oameni care mint perfect dincolo de vorbe si de aparente.
Stiu ca ma preocupa prea mult soarta altora, dar le vreau binele oamenilor.
Si mai ales ca imi pare rau ca un baiat bun la suflet,harnic,muncitor,de familie buna,sa își distrugă viitorul pentru o fata crescută țigănește,care se comporta tipic categoriei din care face parte,anume vorbește infect,pute cand te apropii de ea, se lauda, umbla cu lanțuri de aur la gât, e prefăcută si lingușitoare, l-a mai si înșelat de 2 ori mințindu-l ca ala e var-su.Eu in locul lui nici nu m-as uita la ea,mi se face rau numai cand o văd,iar cand o aud,deja mi-e greață. Recunosc, e frumoasa fata, dar in afara de aspectul fizic, nu are nimic, aia saraca nici sa scrie si sa citească ca lumea nu e in stare.
anonim_4396 întreabă: