Depinde de fata. E important sa cauti fetele care au trecut peste fostii si nu au cicatrici sau traume din pricina lor. Daca fata respectiva nu are asa ceva, chiar nu conteaza trecutul.
Bine. Depinde si de cati parteneri a avut intr-o anumita perioada de timp. Sa zicem ca daca a avut 3-4 baieti in ultimul an, ar trebui sa-ti dea de gandit aspectul asta. Pentru ca denota ca e o persoana neserioasa sau care are unele trasaturi care i-au facut pe fostii sa plece. Si tu nu o sa ai siguranta ca o sa fi cel care rezista in aceasta relatie.
Daca a avut 3-4 baieti intr-o perioada de la 2-3 ani in sus, sa stii ca e ceva normal. Daca aspectele astea sunt verificate si fata chiar isi da interesul in relatie, atunci nu ar trebui sa ai aceste sentimente de gelozie/frustrare fata de faptul ca ea a avut parteneri in trecut iar tu nu. Pana la urma nu e vina ei, ai spus-o si tu. Tu singur ai facut alegerea de a sta pe tusa pana acum. Nu ar trebui sa te "mire" faptul ca esti neexperimentat.
Mult noroc cu relatia!
Mersi frumos, cel mai frumos mesaj si foarte frumos explicat!
Eu vad lucrurile in felul urmator: in mod normal, trecutul conteaza. Mi se pare stupid a spune ca nu conteaza ce a facut ea inainte sa o cunosti? Cum sa nu conteze?! Nu conteaza daca e "ran through"? Nu conteaza daca a schimbat partenerii ca pe sosete? Nu conteaza daca si-a luat-o in toate gaurile si eventual si de la doi (sau mai multi) insi simultan? Pff! Yeah right!
Diferenta de abordare e data insa de ceea ce iti permiti tu (nu tu personal, ci un "tu" generic).
Daca esti "Chad", atunci iti permiti sa alegi si sa faci mofturi.
Daca insa nu esti "Chad", iar oportunitatile tale de a avea parte de p@sarica vin din an in Paste, atunci te multumesti cu ce prinzi, lasi mofturile la o parte si nu mai intrebi de trecutul ei.
A zis la un moment dat, ca o intrebasem eu, si ala o futea fara preludiu, fara nimic, direct ****-n ea si asta mi se pare super de **** sa-ti incepi viata sexuala ca o jucarie sexuala
Nu-i trist deloc sa vezi pe unii care incep sexul inaintea altora, ca doar nu este nici o concurenta sau rusine, asta fiind doar in creierasul tau, nu in realitate.
Fiecare isi incepe viata sexuala cand este pregatit si mai ales cand are o iubita sau iubit, cu care decide sa inceapa acest lucru.
In ce priveste trecutul unei persoane nu priveste pe nimeni, decat pe acea persoana!
Dezvolta de ce din pacate, ca as vrea sa ma schimb, dar totusi as vrea sa-ti inteleg punctul de vedere daca ai chef sa-mi povestesti
Din păcate, pentru că trecutul nu poate fi schimbat.
În viață, contează în special prezentul. Și eventual viitorul.
Dar dacă tu nu te poți împiedica să ai mereu trecutul în fața ochilor... nici viitor nu prea ai cum avea.
Nu cu fata asta, cel puțin. Deși sigur ea merită.
Pentru tine, se pare ca, contează virginitatea unei fete. Dacă o ții tot asa, o sa ajungi la 80-100 ani tot virgin.
Conteaza atat cat vrei tu sa conteze. Uite pentru mine spre exemplu DA, conteaza asa cum si la orice job in nenorocita asta de tara se cere un CV sa iti vada trecutul profesional, ba unele companii cer si recomandari de la fostii angajatori; asa cum si inainte sa cumperi o masina SH te interesezi de istoricul ei la cel care o vinde sau o verifici dupa seria de sasiu; asa cum si inainte sa cumperi o casa te interesezi cine a locuit acolo si de ce o vinde. Istoricul atat al unui lucru cat si al unei persoane POATE sa afecteze prezentul mai mult sau mai putin. De asta pentru mine unul trecutul CONTEAZA.
Asa gandesc si eu, si consider ca e o gandire matura fata de raspunsurile primite pana acum
Raspunsul este complicat, si da, si nu.
O persoana fara o poveste de spus este mai usor de a o face sa accepte o poveste alaturi de tine, sansele nu sunt sigure, insa mai mari decat daca ai incepe o relatie cu cineva expert in domeniul erotic.
Sexul facut cu mai multe persoane duce la o atasare emotionala + amintiri + la viitoarele posibile certuri pot aparea reprosuri ca X era mai bun sau Y arata mai bine + asemenea unui interviu de angajare, intr-o relatie trebuie sa dam dovada de intelepciune in alegeri si de auto-control pentru a putea avea o relatie de bun augur, tanara avand 3-4 experiente, ce o va impiedica sa aiba urmatoarele 5-6? Nu ma refer ca este interzis sa faci sex, ma refer la faptul ca nu poti stii unde este limita unei persoane, iar trecutul este istoricul alegerilor sale. (da, unele persoane se schimba, dar trebuie sa fim atenti si cu propriile noastre sentimente pentru a nu ne distruge din alegeri oarbe)
Pe langa asta, sta o diferenta intre barbati si femei la capitolul iubire. Cand barbati se gandesc la iubire, se gandesc la femeie pe cand femeia se gandeste mai mult despre detalii, nu doar despre barbat. (este destept? cum o fi viitorul cu el, putem face o familie cu el?)
Pe scurt, ea nu prezinta fapte de stabilitate. Da, este tanara si gusta din licoare vietii, dar totodata continua sa se aprofundeze cu (aproape) fiecare baiat ce il iubeste. Cat va dura o astfel de relatie?
Din nefericire nici eu nu vad un viitor prea stabil cu ea, de aceea as face-o mai mult de dragul actului, as sta o perioada cu ea si cam atat, macar pentru experienta si sa ma pot elibera odata de paguba virginitatii
Frate esti barbat tu decizi! O accepti asa o viata in treaga da sau nu? Poti sa nu te mai gandesti la alta sau sa intorci capu dupa alta? Daca nu nu e bai alta, nu o chinuesti degeaba. Tu sti ce vrei si iti dau dreptate, eu nu as putea. Nu are nici o vina, MDA sigurrr sarmana. DAR TU DECIZI gandesete la copii si la ce poate sa iti ofere depasteste cerinta ta?
Cea mai tare explicatie pe scurt, adevarat!
MaxX_7703 întreabă: