anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut / buna! Am cunoscut o fata printr-un coleg la munca si dupa 4 zile de vorbit pe online am iesit cu ea. Am fost sa o iau de acasa cu masina, i-am cumparat un trandafir pe care l-a lasat pe bord. Am mers in Parklake la film dar pana la film am zis sa mergem sa mancam, tipa m-a refuzat si a zis sa intram in librarie sa pierdem timpul pana incepea filmul. Vede o cana si si-o cumara si imi zisese ca e si ziua ei, am vrut sa iau cana sa o achit eu daca tot ii place ca si cadou de ziua ei. Nu stiam ce sa-i iau altceva si am zis ca daca ii iau ceva sa-si aleaga ea, sa nu zica dupa ca nu-i place si-l arunca. M-a refuzat si tot ce si-a cumparat in ziua aceea si-a platit singura. La cinema am luat eu bilete, floricele si 2 sucuri pe care le-am achitat eu. Pe durata filmului ea imi batea apropouri sa facem sex si isi arunca piciorele pe mine si imi soptea la ureche ca vrea sa-i fac oral. Noi la inceput am vorbit lucruri normale pana cand mi-a povestit de fostul ei ca nu il tinea prea mult si ca o tinea cu forta cand ii facea el oral. Mi-a arat o poza cu el si de atunci imi bate apropouri ca vrea sa fie satisfacuta si etc. astazi imi da mesaj ca ce am facut ca s-a trezit si ii daduse cerere pe Facebook si m-a intrebat ca de unde are ala contul ei, ca as fi vorbit cu ala de ea si a inceput sa ma enerveze ca nu stiam ce vorbeste. Am multi in lista care dau cereri sa se afle in treaba fetelor pe insta sau Facebook daca li se pare lor ca arata bine si din cauza asta tot eu sunt de vina. Individul acela o singura data m-a abordat ca trecuse strada neregulamentar si era sa-l lovesc daca nu eram atent, mi-a spart doar oglinda atata tot, in rest nu a patit nimic, asa ca asta i-a dat cerere si a apucat-o nervii ca m-a acuzat ca i-as fi dat ei contul si am zis doar ca femeia si masina nu se imprumuta si stie bine asta ca am mai avut niste discutii cu ea...
Mai devreme ma suna sa-i dau explicatii, incerc sa ma calmez si sa-i spun ca acel individ il cunosc doar din liceu si e mai mare cu 2 ani ca mine si cu 9 de ea si ca nu am interactionat cu el. Cu acel coleg am vorbit de ea ca imi spusese ca este cuminte si dupa a inceput sa-mi scoata ochii ca nu i-am luat nimic de ziua ei, cu toate ca voiam sa-i iau ceva sa-i si placa sa-si aleaga si nu a vrut si a zis ca sunt... nu dau dovada de barbatie si sunt un zgarcit si ca nu mai vrea sa ne vedem. Problema este ca m-am atasat de ea si imi place mult tipa, nu stiu ce sa fac.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alta fantezie de-a ta...

| Emilian65 a răspuns:

Asta, nu este pentru tine! Caută alta în loc, diferita de asta.

| IamJoKeR a răspuns (pentru Emilian65):

Ce te face sa zici asta?