| Eternal a întrebat:

Salut.Care e virsta normal sa incepi sa te indragostesti si sa incepi o relatie?

Răspuns Câştigător
| MrNobodyy a răspuns:

Păi, părerea mea e că relaţia nu e o joacă. Adică, a te îndrăgosti şi a iubi sunt două lucruri total diferite. Să îţi explic mai detaliat. Îndrăgosteala e un sentiment de scurtă durată, e ceva gen cum a venit aşa poate pleca. Adică, e pe moment îţi place de el că ˝Wow uite cum arată˝ şi lucruri de genu. Dar, a iubi e cu totul altceva, acolo nu constă neapărat ˝ARE ABDOMEN˝ mai exact atunci te uiţi şi la felul cum gândeşte, cum reacţionează, cât de deştept este. Când te îndrăgosteşti nu te prea interesează că e deştept sau prost, adică eh, las că trece. Dar în iubire e cu totul altceva. Când te îndrăgosteşti o relaţie ţine c-am maxim 1 an. Când iubeşti, poate să treacă peste şi chiar 10 ani. Dar după 2 ani de relaţie nu mai e atât de ˝greu˝, adică amândoi vaţi obişnuit, nu mai e neapărat iubirea cum era la început, deja face parte din familie, din tot. :3

11 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

De indragostit te indragostesti la orice varsta. Eu prima oara m-am indragostit cand eram la gradinita laughing Cat despre relatii. As zice ca trebuie sa ai cel putin 15-16 ani (ma refer la relatii care nu includ sexul), ca sa fii cat de cat mai matur.

| Fatamuntilor a răspuns:

De indragostit o poti face la orice varsta nu-i poti dicta inimii!
In mod normal o relatie o poti avea de 16 -17 ani!

| madyddd a răspuns:

Nu exista o varsta fixa!
Cand te loveste, te loveste! Nu scapi, sigur.
Dar incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva. Dragostea nu face bine.
E ingrozitor sentimentul.
"Dragostea e ca si-o raie:
Te mananca si-n calcaie!
Si te scarpini si de-o stanca,
Ziua, noaptea, te mananca!"

Oribil, deci...

| ElenaSA a răspuns:

Chiar de la gradinita poti sa simti ceva pentru cineva de sexul opus. Oricum, cred ca fiecare varsta vine cu tipul sau de a iubi sau a simpatiza pe celalalt. Depinde de experienta de viata, de asteptari.

| adriang95 a răspuns:

Atracția începe la pubertate... Dragostea adevărată e de la 17 în sus...
Partea cu relația depinde de cât de departe ajunge relația

| Madayna a răspuns:

Cand te simti pregatit/a, de preferabil de la 16 ani in sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine să îţi trăieşti fiecare moment aşa cum trebuie, să iti trăieşti copilăria. Părerea mea e că după vârsta de 16...17 ani poţi incepe o relaţie.Să te îndrăgosteşti e ceva drăguţ, frumos la orice vârstă. Trebuie să fii conştient de ceea ce faci şi totul e normal.

Răspuns utilizator avertizat
| ZambetDeGheata a răspuns:

Nu exista varsta pentru a te indragosti

| racara a răspuns:

Nimeni nu este prea tanar pentru dragoste, pentru ca dragostea nu provine din mintea ta, care stie de varsta ta, ci de la inima ta, care nu are varsta.

| zaoo32 a răspuns:

E simplu "dragostea nu cunoaste varsta"

Întrebări similare