Din cate am citit si am auzit, dacă te masturbezi foarte des nu o sa îți mai satisfaci atât de bine partenera.
Ma masturbez des si cred ca as avea rezistenta si cand ma f_t adica fac dragoste
N-o sa ai nici o problema. Toti tipii o fac, daca aia te-ar afecta n-am mai face niciunu nimic.
Daca vrei sa fii un zeu in pat fa sport, mare parte din povestea cu sexul e munca fizica.
Experienta sexuala si ''rezistenta'' de care intrebi, se obtine in timp care uneori poate fi lung de 1-2 ani de activitate sexuala continua si constant sustinuta. Doar asa in decursul timpului si prin practicarea cat mai constanta a sexului, barbatul reuseste sa-si controleze, coordoneze si retina dupa dorinta sa procesul de ejaculare a spermei. Indiferent cat de mult sau de des te vei masturba primele contacte sexuale vor fi foarte sau extrem de scurte. Succes!
Nu e indicat sa faci asta asa de des, legat de rezistenta... daca sa zicem ca incerci sa rezisti si cand faci asta, este ok, o poti lua ca pe un antrenament. Cu cat rezisti acolo mai mult cu atat mai bine.
Nu are treaba, multi siau frecato la greu si tot reusesc sa dea la buci, vaginu are putere miraculoasa pentru membrul viril, inclusiv e in stare sa le beleasca pe alea din morminte fac gaura si ies la aer liber
Bolea_Daniel_1984 întreabă: