| WooLove a întrebat:

Salut.
De Ce sunt Femeiile asa de misterioase atunci cand vine Vorba sa le cunosti mai bine? Am o mare Dilema. De cateva luni am incetat o relatie cu fata care am crezut ca poate o sa imi fii toata viata aproape de mine dar nu a fost sa fie asa. Iar problema este alta. De 2 aproape 3 luni am cunoscut o tipa pe net. Comunic cu ea pe Net si la Telefon (din cand in cand si de ce zici asa pentru ca acumeaza partea cu Semnul de intrebare). Deci ea imi zice ca ba si s-a stricat telefonul, ba i s-a Magnetizat cartela, ba ca nu Mai are semnal la telefon si este el de vina si tot felul de motive. Problema e alta, oare ea are prieten si vrea sa ii zica pa lu respectivul (ceea ce nu imi doresc sa faca asta) sau ma amageste pe mine (zice ca ii place de mine si mult mai multe chestii). De ceva timp este rece cu mine vorbim pe net mai putin iar la telefon nu vine vorba daca vorbim o data pe saptamana este bine. Rog fetel care traiesc clipe de genul asta sau au trait mai are rost sa merg mai departe sincer chiar nu stiu ce sa cred. Care aveti chef de caterinca si alte opinii de Rahat va rog sa va abtineti.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Daca vrei ceva Real life cu o persoana, mergi la ea macar sa o intalnesti sa vezi parerea ei despre tine. daca o faci sa astepte prea mult, poate va crede ca nu iti mai place de ea si poate dorinta ei va fi mai arzatoare de ceva real, si daca tine la tine nu vrea sa te raneasca si te i-a pe ocolite cu scuze.Sunt intr-o situatie de genul asta. Daca o sa astepti 1 an(sper ca nu) si o sa va intalniti nu o sa iti placa sau nu o sa te placa ai pierdut anul pe degeaba. Incearca sa vezi daca va placeti reciproc si apoi sa continuatitongue

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Amice,tu esti iubitul virtual si acum e la faza la care simte nevoia de ceva actiune live!
Asa ca,deocamdata, te trage pe linie moarta, pana s-o certa cu iubitul ei live.La prima cearta,iar se intoarce la tine, fii sigur.
Si, te sfatui sa faci si tu exact la fel.
Gaseste-ti o iubita live si lasa dragostea virtuala la stadiul de joaca!
Cum reusesti sa investesti sentimente intr-o tastatura si-un ecran by the way?

| WooLove explică:

Greece12@ eu nu`s iubitul virtual doar ce am zis nu o inteleg si am nevoie de un sfat. orice om are limitele lui poate i-am acordat destul timp pentru internet. dar acum vad ca s-a cam racit. ideea este daca mai are sens sa mai continui cum zici tu "iubire viartuala sau iubit virtual"

| WooLove explică:

Lolly@ ideea este ca eu imi doresc asta, dar ea intodeuna imi zice ca nu e pregatita si alte motive. asta este semnul meu de intrebare. daca ea zice ca sunt OK de ce nu isi doreste sa se intalneasca cu mine?

greece12
| greece12 a răspuns:

Pai,tu nu realizezi ca are motive foarte serioase sa te tina departe?
Pune-te in locul ei,si imagineaza-ti ca ai si tu o iubita live! Nu ai face la fel? N-ai vrea sa vina la tine,ai gasi tot felul de motive sa o tii departe,te-ai inconjura de mister,ai raspunde la telefon doar cand ai fii singur,neinsotit, etc.
Eu incerc sa te lamuresc, dar tu insisti sa o crezi...
Gresesti.

| Zazu a răspuns:

Din punctul tau de vedere orice raspuns o sa fie de rahat.Cat nu iti traiesti realitatea, refuzi cu indarjire, o sa ai de suferit.Te complaci intr-o situatie creata de tine, crezi intr-o fantezie. Daca are prieten inseamna ca te-ai vandut pe 2 lei, esti lefter. Daca nu are, si mai rau.Nasolelea mare e dependenta de internet, felul in care te manipulezi singur in lipsa de altceva mai practic.

| WooLove explică:

Greece12@ eu am inteles ce iti zici, iti multumesc de sfat.
Zazu@ eu imi traiesc viata in particula dar ideea este ca imi place de ea, nu ma simt dependent de eadar pur si simplu nu o inteleg de ce ar face asta.
In fine, va multumesc pentru timpul acodrdat!