| FrancezuRN a întrebat:

Salut, deci mie și aiurea să vă spun, eu sunt căsătorit, cu soția de vreo doi ani de zile, de câte ori facem sex, mă feresc să nu îmi vadă penisul, ea a mai avut înaintea mea din păcate doi bărbați, acum
Na, nu știu eu cât de dotați au fost acei băieți și îmi este foarte Rușine să îmi arat penisul in fața ei. am vreo 13-14 cm cred, și nu știu mă simt destul de prost mă gândesc că poate nu o satisfac, am și penisul mai închis la culoare, nu știu mă gândesc și eu că după ce, că este mic, îl mai și arat. voi ce Spune-ți? Să scap de această Rușine, sau să continui ca până acum?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man sotia ta nu ti a vazut penisul tu vb serios?

| FrancezuRN explică (pentru RAY):

Da, foarte serios!

| mihai69 a răspuns:

Păi tu crezi că dacă nu o vede, nu simte pe ce pune mâna sau ce intră în ea?!? Dacă era nemulțumită, crezi că mai o făcea cu tine?

| Emilian65 a răspuns:

De ce sa-ti fie rusine de ce ai? Daca ea nu a zis nimic despre dimensiunea penisului tau, inseamna ca este multumita de el. Deci, arata-i ce ai.

| sofisis a răspuns:

laughing))))
1. Cum adica a mai avut doi DIN PACATE?
2. Chiar daca nu o vede te asigur ca stie foarte bine ce ai tu in pantaloni.
3. Daca nu era macar multumita nu mai era nevasta-ta!

| Socke a răspuns:

De principiu conteaza si ce faci cu penisul, nu doar cum arata.adica daca ea e multumita de tine in pat, nu ar trebui sa-ti fie rusine.

| YouandI a răspuns:

Îți dau 2 vesti : una buna și una rea.
Încep cu cea rea : chiar daca nu o vede, ea poate să își dea seama daca e mare sau mica in funcție de partenerii cu care a mai fost.
Vestea buna : e soția ta, iubeste-o mai omule până o urci pe pereți fie ea mare sau mica așa cum au spus și ceilalți contează ce faci cu ea, pe bune, îți spun din experiență că degeaba o ai mare daca nu faci nimic cu ea, și las.o la vedere, nu o să râdă, nu ai de ce sa o ascunzi.
Actul iubirii înseamnă să faci dragoste fara sa fii complexat de cum arăți etc, te-a acceptat că soț o să te accepte din toate punctele de vedere. Hai curaj!