Eu unul nu prea obisnuiesc sa pun pe altii sa'mi rezolve mie esecurile de ordin sentimental![]()
Insa tot ce pot spune este ca trebuie sa renunti la demnitate, si sa implori iertare.
Trebuie tu singur sa mergi la ea si sa-ti ceri scuze in fata ei, si sa-i spui ca o placi enorm. Recunoaste'ti vina...
Nu stiu cat de posibil este acestu lucru, potrivit informatilor pe care ni le furinizezi, dar... ideea este ca in dragoste, singur trebuie sa-ti rezolvi problemele.Nu zic ca prietenul tau nu te va ajuta, dar se va ajunge la un punct de la care trebuie sa o urnesti singur.
Si da... sanse sunt. Fi linisitit, babate
Pai daca chiar vrei sa fi cu ea o sa mai ai o sansa... poti sa ii zici la prietenul ala a tau sa te ajute sa va intalniti nu stiu undeva si sa vb cu ea sa fi sincer...succes:*
Cred ca ar trebui sa va intalnitii, sa iti ceri scze si sa ii sp ca o placi. daca si ea simte acelasi lucru sau daca nu ai jicnito asa tare incat poate trece peste asta nu este nici o problema. succes
Pai ai mai avea o sansa![]()
incearca sa te intalnesti cu ea, dar doar voi doi![]()
ai putea sa'i zici vecinului aluia sa'i spuna sa vina intr'un anumit loc si tu sa apari "intamplator" acolo![]()
si incearca sa'i spui ca o placi![]()
succes:X
>
Pai trebuie sa iti schimbi radical comportamentul fata de ea si sa ii arati ca iti pare rau cu adevarat pentru ce ai facut in trecut. cere-ti scuze si promite-i ca nu o sa se mai intample! succes!