Din moment ce iit da mesaje in fiecare seara e clar ca e interesata de tine. Gandeste-te putin: tu trimiti mesaje seara de seara oricarei fete pe care o cunosti? Mai ales daca te intreaba daca ai prietena, e clar ca vrea sa afle asta, si de ce oare? Pentru ca inca mai e interesata de tine. Deci, eu una cred ca te palce. Incearca sa o inviti la un suc/o cafea si daca accepta e clar ca isi doreste o reimpacare. Succes!
Viata este complexa si nedreapta. Poate de multe ori nu intelegem de ce cel sau cea de langa noi s-a schimbat. Avevarul este unul singur: cel care iubeste mai putin pleaca din relatie (prin comportamentul lui)si de multe ori el striga ca e parasit!
Gandeste-te bine cand iei o hotarare! Si nu uitati ca intre 2 oameni care se iubesc cu adevarat nimic si nimeni nu poate interveni!
P. s.:I-au revenit sentimente
Nu stiu intreab-o daca sunteti amici si ai grija sa nu o ranesti pe actulala daca e
bafta
Eu ca cred ca da.
Incat te intreaba daca ai prietena cu siguranta.Si eu sunt fata si stiu cum e.Treci pe treaba si cucereste-o
). Fiti din nou un cuplu
.
E logic ca inca te mai place daca te intreaba de prieten
. Cel putin asa fac eu
). Incearca si tu sa vbejti cu ea si vezi ce zice :* Oricum incercarea moarte n-are
... deci nu pierzi nimic daca vbejti cu ea.:* si lamuresti lucrurile.