| HelpBoy a întrebat:

Salut in fiecare seara fosta mea prietena imi tr msg eu ii raspund kci am ramas amici ma intreaba tot timpu daca am prietena si tot felul de chestii de astea. Si mie parca a inceput sa imi placa de ea. Ce credeti ma place? Am fost impreuna acum 2 ani.

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Din moment ce iit da mesaje in fiecare seara e clar ca e interesata de tine. Gandeste-te putin: tu trimiti mesaje seara de seara oricarei fete pe care o cunosti? Mai ales daca te intreaba daca ai prietena, e clar ca vrea sa afle asta, si de ce oare? Pentru ca inca mai e interesata de tine. Deci, eu una cred ca te palce. Incearca sa o inviti la un suc/o cafea si daca accepta e clar ca isi doreste o reimpacare. Succes!

4 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

Viata este complexa si nedreapta. Poate de multe ori nu intelegem de ce cel sau cea de langa noi s-a schimbat. Avevarul este unul singur: cel care iubeste mai putin pleaca din relatie (prin comportamentul lui)si de multe ori el striga ca e parasit!

Gandeste-te bine cand iei o hotarare! Si nu uitati ca intre 2 oameni care se iubesc cu adevarat nimic si nimeni nu poate interveni!

P. s.:I-au revenit sentimentehappy

| DjAnna a răspuns:

Nu stiu intreab-o daca sunteti amici si ai grija sa nu o ranesti pe actulala daca ewinking bafta

| Michelle_5585 a răspuns:

Eu ca cred ca da.happy Incat te intreaba daca ai prietena cu siguranta.Si eu sunt fata si stiu cum e.Treci pe treaba si cucereste-obatting eyelashes). Fiti din nou un cupluhappy.

| Maria_4922 a răspuns:

E logic ca inca te mai place daca te intreaba de prieten laughing. Cel putin asa fac eu laughing). Incearca si tu sa vbejti cu ea si vezi ce zice :* Oricum incercarea moarte n-are big grin... deci nu pierzi nimic daca vbejti cu ea.:* si lamuresti lucrurile.