Pentru primele dati este de asteptat sa nu faci fata situatiei, fiindca ori vei fii foarte excitat si te scapi pe tine in primele 10 secunde, ori nu se ridica nimic.
Cat despre satisfacut ai nevoie de multa experinat sexuala, de la invatat sa faci un preludiu foarte bun fetei si abia dupa aceea sa fii capabil dupa ce intrii, sa rezisti cel putin 10 min ca sa-i poti produce un orgasm vaginal fetei.
Marimea penisului conteaza! Daca nu ai unul "adevarat" in pantaloni si nici nu rezisti suficient incat sa-i poti produce orgasme fetei, atunci poti apela la unul de jucarie.
Nu mai gândi negativ. Imaginează-ți situația fericită, că totul merge bine, că o faci praf pe domniță, o lași fără glas. Frica și anxietatea îți pregătest creierul pentru eșec. Ești presetat să dai greș. De-aia e și vorba din bătrâni, de ce ți-e frică, de aia nu scapi. Așa că mai bine să nu îți fie frică. Autosugestia te poate ajuta foarte mult, dar depinde ce îți autosugerezi. Eu te sfătuiesc să gândești pozitiv. Și dacă nu vei fi prima dată ca un gigolo versat, asta e… Crezi că toți bărbații la prima partidă sunt meseriași, și numai tu nu vei fi? Ohoo, stai liniștit. Să zicem că nu o să fie pe măsura așteptărilor. Așa, și? Ce pierzi? Fete vin și se duc mereu, cu următoarea vei avea experiență, și tot așa.
Acum am vazut ca tu abia ai terminat clasa a 8-a, deci ai 14-15 anisori... despre ce sex vorbesti?
Eu cred ca mai ai cel putin 4-5 ani pana mai cresti si creste si mititelu' din pantaloni, ca sa ai "ceva", cu care sa poti sustine o partida sexuala.
Pana atunci, hai la joaca pe maidan, sa bati mingea cu prietenasii!
E problema ei, daca nu o satisfaci si nu tii destul
Sexul e un pic de joc de noroc, nu ai niciodata garantia unei partide perfecte.
In plus, acolo nu vei fi singur... Daca alegi partenera potrivita, ideal cu un pic de experienta, te va ajuta.
Cel mai bun "mediu" de a-ti incepe viata sexuala este intr-o relatie care implica sentimente.
Sau cu o curvulita de care sa nu iti pese.
Cum ar putea fi problema femeii, satisfacatia sexuala, cand ea nu are penis?
Orgasmul vaginal al femeii il poate produce numai de un barbat dotat (excludem barbatii cu micropenis, ori penis super-subtire care anatomic nu au cum sa satisfaca) ori nu-s capabili sa mentina o partida sexuala de cel putin 10 minute, excitand peretii vaginului intr-atat inca sa produca placere si in final, un orgasm vaginal.
Prima data poate fi o catastrofa, e posibil sa ejaculezi prea devreme, prea tarziu sau deloc, e posibil sa nu o satisfaci, e posibil sa nu intre, e posibil sa o doara, e posibil sa nu intre in erectie etc.
Asa ca poate nu sari din prima sa faci sex. Ia-o incet, vorbeste despre fricile tale cu fata (si ea are fricile ei), incepeti cu un petting si treptat treceti la lucruri mai serioase.
Ai fi cel mai fericit daca ai resoecta pmanul Creatorulyi si ai face sex doar dupa casatorie cu o fata care e tot virgina.Nii asa am facut si a fost foarte bine, virginitatea e darul primit de la Creator pentru a di daruit numai partenerului de casatorie.