| RăducanuConstantin1 a întrebat:

Ma confrunt de 2 zile cu o problema, atunci cand imi dau drumul sperma mea are o consistenta foarte lichida exact ca apa si culoarea transparenta.De luni am inceput sa fac exercitiile kengel.Inainte ejaculam gros si glabui sa fie din cauza exercitiilor? Am 17 ani

Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

Vezi ca justme32 doar isi da cu parerea, multe raspunsuri mi se pare ca le da doar pentru statistica.
Nu stiu sigur daca e din cauza exercitiilor, dar mie cel putin imi difera frecvent cat si cum ejaculez. Mai ales daca te-ai masturbat mai des, este normal sa fie mai lichida deoarece corpul nu a creeat suficienti spermatozoizi maturi pentru a exista o exaculare densa, astfel incat ejaculezi restul lichidelor, care sunt transparente (lichid seminal)

2 răspunsuri:
| Justme32 a răspuns:

Ești înalt? Câte kile ai? Să știi că la vârsta ta, prietenul tău de jos nu e complet dezvoltat și practic ce ai făcut tu, ţiai dus la plimbare cu viteza, merţanul și te-ai bușit. Ai nevoie de câteva luni de recuperare a spermei și trebuie să scapi de excesul de urinară prin urinare, ca rezultat a îngrijorării tale

| RăducanuConstantin1 explică (pentru Justme32):

Nu,nu sunt am 50 de kg ai Instagram sa vb mai multe in privat?

| AlexCristi97 a răspuns (pentru RăducanuConstantin1):

Vezi ca justme32 doar isi da cu parerea, multe raspunsuri mi se pare ca le da doar pentru statistica.
Nu stiu sigur daca e din cauza exercitiilor, dar mie cel putin imi difera frecvent cat si cum ejaculez. Mai ales daca te-ai masturbat mai des, este normal sa fie mai lichida deoarece corpul nu a creeat suficienti spermatozoizi maturi pentru a exista o exaculare densa, astfel incat ejaculezi restul lichidelor, care sunt transparente (lichid seminal)