| XxXNumBerXxX a întrebat:

nu stiu cum sa zic dar... imi place de o fata si nu prea stiu cum sa i zic asta. ceva sugestii?

8 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Incepe prin a te saluta cu ea pe strada, intra in discutie cu ea, cere-i id-ul de mess, numarul de telefon. Daca esti indraznet ii poti spune fata in fata; daca nu pe mess.

| teiubescidiotule a răspuns:

Eu sunt de parere ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa iesiti la un suc etc.....Sa te apropi de ea si sa-i spui ca tii la ea si ca te-ai indragostit.love struck.Cred ca o sa-ti raspunda cu aceleasi sentimente. Funda?

| crissa20 a răspuns:

Buna,ai putea sa-i zici cand vorbesti cu ea pe mess seara ceva gen sa stii ca pe tine te iubeste toata lumea si ea o sa zica ceva gen:,, de unde stii?'' iar tu sa-i zici:,, daca te iubesc eu inseamna ca te iubeste toata lumea''big grin baftawinking

| SooJin a răspuns:

Buna! Poti iesi cu ea de cateva ori (la primele intalniri nu fi foarte indraznet, dar cu timpul pune-i mana pe umar.Nu cred ca ar trebui sa ii spui ca o placi pe mess pentru ca genul asta de lucruri trebuie spus in fata (ca depinde acum si de reactia persoanei). Daca nu iti accepta prietenia inseamna ca te considera doar un amic sau nu esti destul de bun pentru ea.Iti tin pumnii! love struck

| XxXNumBerXxX explică (pentru SooJin):

Nu prea pot fata in fata ca dupa ce zic salut la acea persoana ma blochez pur si simplu

| losseru a răspuns:

Asta inseamna ca nu esti destul de intraznet si asta nu e bine deloc mai bine depasesteti limitele si intreab-o in fata "mai vrei sa fi iubita mea"sau stiu eu ce formul folosesti bafta!

| XxXNumBerXxX explică (pentru losseru):

Pai sincer imi este un pic cam greu.

| SooJin a răspuns (pentru XxXNumBerXxX):

Iti inteleg problema.Multi raman fara cuvinte in fata persoanei iubite, dar incearca sa aduci vorba de chestii banale (ex:vremea, o emisiune).Asa o sa te calmezi putin si o sa prinzi curaj.