| Cosmin7373 a întrebat:

Salut! Sunt baiat si am 18 ani.Imi place sa imbrac in haine de fete si sa ma machiez (ocazional).Cum as putea sa le spun parintilor si iubitei mele chestia asta? Fac chestia asta doar cand sunt singur acasa si de-a lungul timpului am capatat niste frustrari ca nu pot fi cine vreau cand vreau. PS sunt heterosexual(imi plac doar fetele)

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai doar un fetiș pentru hainele femeiesți. Daca nu dureaza prea mult, nu ar trebui sa constituie o problema. Dar daca te tine prea mult, avand in vedere ca ai 18 ani, cand caracterul tau ar trebui sa fie definit, chiar va fi o problemă.

| Cosmin7373 explică (pentru darrio2007):

E mult mai mult decat un fetish, fac asta de la 14 ani si in 95% din cazuri cand ma machiez si ma imbrac in haine de fete nu ma masturbez, doar imi fac poze si stau

| Cosmin7373 explică (pentru Cosmin7373):

Fetiș*

| Bres2134 a răspuns (pentru Cosmin7373):

Acum parca imi vine si mie sa fac asta cand vad. Dar tu ce simti cand faci asta? Te simti bine sau ciudat? Daca nu te simti FATA adevarat nu asa cu imbracaminte sau machiaj este si bine si rau. Bine pentru ca nu esti fata laughing. Rau pentru ca nu esti decis de 4 ani daca sa te comporti full ca si o fata sau ca si un baiat. Recomandarea mea este: fii ceea ce simti!

| Cosmin7373 explică (pentru Bres2134):

Cand fac asta ma simt foarte bine si nu e deloc ciudat deoarece in afara de cocoasa pe care o am arat foarte bine in rochie cu peruca si machiat.Si la faza cu full fata sau full baiat e mai complicat deoarece sunt momente in care imi plac sa fiu fata si momente care imi plac sa fiu baiat. Sunt o persoana cu dubla personalitate.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cosmin7373):

Nu as vrea sa-ti spun asta dar ai o problemă.

| ania a răspuns:

Si - au dorit careva dintre parintii tai sa fi fost fata? Te- au imbracat in haine de fete cand erai mic?
Si mama mea si-a dorit sa fiu baiat si cand eram mica ma numea cu un diminutiv masculin al tatalui meu, ma tundea baieteste iar la adolescenta m- am trezit ca imi doream sa fi fost baiat. Am fost la consiliere crestina unde au descutat cu mine despre roate si m- au incurajat sa o iert pe mama mea, sa cred aevarul ca sexul cuiva e dat de organele sexuale cu care s- a nascut si sa - i multumesc lui Dumnezeu ca El se bucura ca sunt fata. Asa am facut, am plans mai mult de o jumatate de ora si am experimentat o vindecare interioara profunda.Nu m- au mai cercetat sentimemtele ciodate. Ma gandesc cu groaza ca daca cineva m - ar fi incurajat in acea directie as fi putut rata familia frumoasa pe
care o am, copiii, implinirea data de dragostea sotului meu, etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu cat le spui mai repede, cu atat mai bine pentru tine, ca sa nu ajungi sa urasti pe toata lumea si sa te razbuni pe toti, pentru frustrarile tale.

| mihai69 a răspuns:

Problema reală ar fi de fapt nu "CUM să le spun...", ci DACĂ.
Și răspunsul corect cred că e 'mai bine nu'.
Ce treabă are lumea din jur cu ce anume îți place ție?

| Floridori a răspuns:

Voi raspunde, chiar daca intrebarea parea a fi pusa mai mult in gluma, dar chiar exista persoane in situatia asta, ori situatii similare si cred ca doar pentru atata, merita...

Consider ca ar fi bine sa le spui doar daca ai increderea necesara ca nu te vor judeca si doar daca simti cu adevarat ca acest lucru iti va rezolva cu adevarat frustrarile acumulate.De ce spun asta? Pentru ca daca vei fi judecat si respins, te va afecta mult mai mult decat frustrarile acumulate.Ai putea sa incerci sa le spui si sa le arati aceste lucruri in timp, putin cate putin.Astfel, vor capata usor o obisnuinta si acceptarea va fi mai simpla.
Parintii tai, daca sunt mai deschisi la minte, nu vor percepe asta ca pe o problema si te vor accepta in continuare la fel cum au facut-o si pana acum.Dar va trebui sa fii sincer cu ei la fel ca si cu tine insuti.Asta pentru ca ei sa nu inteleaga gresit...
Cat despre prietena ta, spune-i numai daca aveti o relatie pe care tu o consideri serioasa (ceea ce ma indoiesc la varsta asta, deci mai bine nu ii spui nimic) si numai daca ai incredere totala in ea.Ai putea incepe prin a-i introduce "accidental" anumite materiale despre persoane diferite, comportamentul acestora si sa o intrebi ce parere are. Daca vrei sa ii spui oricum, va trebui sa iti asumi ca nu toate persoanele au capacitatea de a intelege si a accepta astfel de lucruri.Pana la urma, fiecare are dreptul sa aleaga: tu sa fii cine vrei sa fii, iar ea sa te accepte asa sau nu...In plus, ar putea spune si altora si nu stiu daca momentan vrei sa stie si alte persoane in afara de cele foarte apropiate.

As vrea sa punctez ceva.Ca oricine traieste situatii similare, nu ar trebui sa treaca prin stari negative din aceasta cauza.Stiu, lumea judeca, dar va judeca orice este diferit fata de majoritatea.Atata timp cat lucrurile pe care le facem nu ii afecteaza pe cei din jur, nu vad de ce ar fi o problema, iar simplul fapt ca vrei sa te imbraci in rochie si sa te machiezi chiar nu ar avea cum sa afecteze pe cineva.
In spectrul acesta, exista mai multe tipuri de sexualitati si identitati de gen si as indica oricui trece prin asta sa se cunoasca mai bine pe sine, sa cerceteze si sa isi cunoasca identitatea.Caracterul unui om nu sta intr-o rochie sau intr-o pereche de pantaloni.

| felixf a răspuns:

Daca iti place sa te machiezi poate fi si o trasatura ca te poate atrage o astfel de munca. Am cunoscut persoane care machiau care au fost capabile se vopseaca un baiat in asa fel incat sa nu se recunoasca cand s-a uitat in oglinda. Ai incercat vreodata sa-ti machiezi prietena? Ofera-i o sansa si fa-o sa fie altfel. Ca iti place sa te imbraci ca o doamna/domnisoara no atunci asta in Romania te va costa in anumite cercuri. Daca mergi in Olanda vei fi ignorat, in Germania la fel. Daca sa le spui parintilor. Daca ai incredere in ei atunci poti. Poti in acelasi timp tatona terenul si sa vezi ce parere au despre acest subiect. Daca trec testul le poti spune daca nu... mai asteapta cativa ani. Intreaba-ti pietena daca ati merge la un bal mascat si tu te-ai imbraca in fata si ea in baiat cum i s-ar parea? Urmareste cateva reactii si dupa trage concluzie. Si dupa vei stii ce sa faci.

| yooshi a răspuns:

Daca stii ca sunt conservative si ei te intretin financiar as omite sa le spui acum.Mai asteapta pana ajungi intr-un stadiu in care te poti intretine singur.
Dar iubitei poti sa ii spui iar daca ea are o reactie urata, bye bye she is not worth it daca nu sustine sau macar accepta forma ta de exprimare
Personal eu nu vad makeup ul xa ceva feminin si nici hainele nu au gender. Exprima-te cum vrei iar daca prietenii tai sau cei din jurul tau au o problema cu asta inceteaza sa interactionezi cu ei

| Cosmin7373 explică:

Tocmai asta e nesiguranta mea

| CiupapiMuninio a răspuns:

Nu esti hetero, esti lesbi