| anonimul201 a întrebat:

Salut, sunt baiat si am 20 de ani si o am cand nu imi e in erectie o am de 2-3 cm.DE ce o am sa mica? Cand imi e in erectie o am de vreo 10. Da mi-e rusine cand o sa fiu cu prietena mea in pat.Ce sa >fac?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din pacate nu poti face absolut nimic. S-au facut pentru bani foarte multi incercari de lungire a penisului pe cale chirurgicala reusindu-se lungirea cu maxim 2-3 cm (real 1-2cm) insa de cele mai multe ori cu o functionare chiar mai proasta decat inainte de operatie fiindca se sectioneaza ligamentele care sustin si ataseasa penisul de corp si nu se mai ridica, ramanand mereu la "ora 6". In consecinta in general aceste tentative sunt nereusite sau chiar esuate de tot. Fiindca marimea este strict de natura genetica, nu sunt de nici un folos solutiile, cremele sau aparatele miraculoase de marire a penisului prezentate si vandute de niste sarlatani nemernici. Va trebui sa te inveti si sa te specializezi in folosirea, degetelor, a buzelor si a limbii cu care poti face chiar minuni. Alta solutie nu exista. Sanatate!

| minrest a răspuns:

Ma, n-are nimic, e bun si de 1o cm, asa e el. E sub medie, dar nu conteaza, placerea se simte la intrare, pe vreo trei centimetri.

| vocea a răspuns:

Nu poti face nimic, dar nu trebuie sa iti fie rusine cu 10 centimentru poti face linistit sex, prietena tadaca te iubeste nu o sa observe, decat daca a avut multe partide la viata ei.

| Roliii a răspuns:

Trage de ea din cand in cand (serios) ca altfel o sa te intrebe:Ai bagat-o?