| alexTPU a întrebat:

Salut sunt clasa a9a si imi place de o fata de e cu mine in liceu tot de a9a dar problema e ca ea e genul acela care nu vrea un iubit deocamdata si se ocupa doar de invatat ce sanse am? cum ar trebui sa o abordez?

9 răspunsuri:
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

De ce n-ai avea sanse?
Si eu sunt genul ala de fata si sunt la facultate. big grin
Cum o abordezi? Incercand sa fii si tu foarte bun la materiile la care ea isi da silinta. Fa-o sa vada ca daca vrei, poti, ca nu doar ea poate sa invete foarte bine si incearca sa creezi concurenta.
Cred ca in felul asta ea isi va da seama ca esti interesat de ea.

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai incearca sa faci pe domnul profesor. Poate sa o ajuti la un curs ceva. Daca va obs ca incerxi sa te aproprii de ea se va apropria si ea de tine daca va prinde drag de tinee. Baftaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Activitati comune! printr-o "coincidenta" mergeti la aceeasi biblioteca, acelasi traseu pana acasa.Doar nu te baga peste ea in ore cand inearca sa impresioneze la vreo materie, o sa te urasca.

| alexTPU explică (pentru anonim_4396):

Nu suntem in aceeasi clasa

| darriya a răspuns:

De ce nu te imprietenesti cu ea si, pe urma ii declari "iubirea"altfel nu va accepta sa fie cu tine pentru ca doar ea a zis "ca nu vrea pentru ca are alte prioritati"bv ei un exemplu, de aici iti dai seama ca nu-i proasta si nu este ca celelalte fete, eu iti zic s-o respecti si ia-o usor, nu-i spune ca o placi ca va fugi de tine ca de "dracu"scuze.

| Mămăligă59 a răspuns:

laughing
ai 0 sanse, si iti zic asta fiindca si eu am fost genul ala de fata happy

| lollipops a răspuns:

Ofera-te sa o inveti si tu ceva daca se ocupa cu invatatul, nu cred ca le stie pe toate.
sau mai bine sa te apuci tu invatat sa-i aratati ca nu e nimeni mai tocilar ca tine? nu mai stiu nici eu, incearca ambele variante.

| Darius_Ionescu_1993 a răspuns:

Cred ca ai umblat ceva perioada cu calcaiele aprinse dupa ia, intoarce roata, nu o mai baga in seama sa vedem ce se intampla!

| YummyDkRich a răspuns:

Nu te vrea, lasa ea invatatul daca era ceva stai tu linistit