Nu stiu exact care este relatia voastra, asa ca nu pot sa-ti dau un raspuns clar. Se poate si sa fie ceva ce nu depinde de ea, din cauza parintilor ei sau a scolii, ceva ce o tine ocupata sau o impiedica oricum sa ia legatura cu tine. Dar se poate si ca ea sa se fi plictisit de aceasta relatie. Tu trebuie sa stii cel mai bine, doar tu vorbesti cu ea. :-\
Ai tinut cam mult apasata tasta Enter, sau site-ul face pe nebunul
Recunosc ca nu e frumos dar asa faceam si eu cu fostul meu prieten doar-doar ii voi da un motiv de despartire.Si nu a mers deloc
Asa ca am lasat lasitatea la o parte si i-am zis ca nu mai vreau sa stau cu el+replica:"Nu imi place sa dau papucii. Urasc asta. Ti-am dat toate motivele sa ma parasesti, te-am enervat in ultimul hal si tu nimic.Esti batut in cap rau(in gand ultima replica)"
Hhmm. Intelanest-o si vorbeste-i. Spune-i tot ce ai tu pe suflet. Poate te va intelege si poate nu se va mai comporta asa.Nu stiu de ce am eu impresia ca ea nu mai tine la tine atata de mult cum tinea inainte si cum ai tu impresia ca mai tine la tine... E doar o parere
farcry444 întreabă: