| NimeniDeNicaierii a întrebat:

am si eu o intrebare, cum pot sa ma despart de iubita mea fara sa o fac sa sufere big grin? Am incercat in multe feluri si inebuneste, nu se mai duce la scoala, nu mai vorbeste cu numeni. Nu stiu ce sa mai fac ca imi este frica sa nu faca ceva, ca o cred in stare. Suntem impreuna de 1 an si 5 luni si niciodata nu a facut asa, vreau si eu idei big grin ca nu mai imi trece prin cap nimica, am incecat sa ii spun si adevarul, sa o insel... dar nu a mers nimica, se tine numai dupa mine si ma dispera. Dau FUNDA la cele mai bune ideii big grin Stiu ca e prosteasca intrebarea dar o iubesc si nu pot sa o vad ca sufera.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prost esti TU! cum adica o iubesti si vrei sa te desparti de ea? fata daca se tine dupa tine, e normal ca tine la tine si nu te poti despartii de ea fara sa o faci sa sufere! e cam greu sa o termini cu ea in situatii de astea.dar se poate :p incearca sa o faci sa creada ca totul e ok si nu ai nimic.adica sa fii mai indiferent! caut-o mai rar, ii dai un sms seara si ii sp nb si iti ceri scuze ca nu ai putut sa o suni in timpul zilei ca ai avut treaba, ai fost ocupat.nah. indeparteaza-te incet si usor de ea si pana la urma o sa inteleaga ca nu exista cale spre bine pentru relatia voastra. e dureros lucrul asta. aveti totusi atata timp impreuna sad dar nici sa stai langa ea asa, fara sa vrei, nu poti! imi pare rau pentru ea.sad [scuze daca te-am jignit :d

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Te contrazici singur! Cum o iubesti dar vrei sa te desparti de ea,sa scapi de ea ranind-o? Poate nu va potriviti, sunteti firi diferite, poate vrei altceva ...toate astea trebuie sa i le spui, sa faci sa inteleaga ca ceea ce azi faci din respect sau obligatie maine suna a despartire, minciuna si chiar tradare.Suferinta atunci va fi mai mare decat acum. Puteti ramane amici decat dusmani.Asta trebuie sa-i spui, dar numai dupa ce ii spui adevaratul motiv al despartirii!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

O iubesti dar vrei sa te desparti de ea. Ce-as mai bate baieti din astia asa ca tine care fac fetele sa sufere...

| NickiMinaj a răspuns:

Ferm si hotarat, fiule. CU CUraj!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi eu spun sa o iei frumos si sa vrb clar.sa ii spui ca numai vrei sa fii cu ea, sa ii dai un motiv pentru care nu mai vrei sa fii cu ea si de suferinta nu o vei scapa sigur pentru ca este ceva care nu se poate evita.doar atat imi trece prin cap. funda?

| Pastiluţă a răspuns:

E aproape ca şi când ai spune :''E frumoasă, da nu prea''
Stai cu curu' între două scaune la figurat
S-ar putea să cazi.
În primul rând.Nu ai cum să o iubeşti dacă nu o mai vrei. În al doilea rând ea se poartă aşa deoarece te iubeşte!
Iar în al treilea rând te duci la ea şi îi spui frumos că sentimentul care îl are ea faţă de tine nu mai este reciproc. Uşor şi cu grijă!
O zii bună.

| Lizarous a răspuns:

Odata ce o inseli nu ai cum sa o iubesti. daca ai iubio nu te-ai duce cu alta si tot asa...stai linistit ca drac mort nu ai sa vezi niciodata.cat se va tine dupa tine daca nu o vei baga in seama? pana se va plictisi. daca tie iti e mai bine fara ea atunci zii direct si nu o mai baga in seama orice ar fi.si nifi ea nu te iubeste. daca tear iubi si ar vedea ca nu mai esti fericit langa ea tiar da libertate singura dar depinde si de varsta pe care o aveti. oricum gandeste-te sa-ti fie tie bine.ca,cu chestii de genu ca se omoara si nutiu ce stai linistit nu o va face.succes

| VladSilviu a răspuns:

Esti tare ca fularu. cum adica.,, Stiu ca e prosteasca intrebarea dar o iubesc si nu pot sa o vad ca sufera.,, cum dra.cu o iubesti, dar vrei sa te desparti de ea...

| catana09_5004 a răspuns:

Sincer si eu sunt fata si nu mi.ar placea sa mi se intample asa ceva insa nu are rost sa stai cu ea daca nu o mai iubesti...inteleg ca nu vrei sa o faci sa sufere pentru ca totusi iti este draga mai ales ca ati fost atata timp impreuna dar sincer chiar nu are senssadIi poti spune frumos, dar ferm ca nu o mai iubesti! daca face urat nu este vina ta ...Baftawinking