| invaliduser a întrebat:

am si eu o intrebare. prietena mea nu e chiar genul de fata care sa stea prea mult cu prietenul ei, sta mult cu prietena ei cea mai buna, de la un timp ma cam ignora pe afara. la inceput a fost foarte ok. a avut o relatie care s-a sfarsit. nu am idee cum, dar tind sa cred ca vrea sa fie mai sigura pe urmatoarea alegere. intr.un fel se eschiveaza sa-mi spuna ce s-a intamplat in fosta relatie, dar nu cred ca este si necesar. in fine...ea a inceput prin a vorbi cu mine pe mess. a ajuns de mi-a cerut si nnumarul de telefon. si tot asa a continuat cu apropourile pana am facut eu pasul..ideea ar fi ca suntem intro relatie de doua luni jumate si de o luna este cam rece cu mine. cel putin asa simt eu, eu ii dau toata atentia mea. am mai renuntat si la prieteni pentru ea. dar ea tot nu apreciaza. din cate stiu fetele prefera sa stea mai mult cu iubitii lor, nu? de la un timp nici prea mult n.am mai comunicat. as mai avea o sansa cu ea? tin prea mult la ea, dar asa chiar nu mai am rabdare. tind sa precizez ca ea are 16 ani, iar eu 17. pentru alte detalii. presupun ca am mai omis cate ceva. intrebati si raspund. as vrea niste sfaturi in privinta asta
chiar nu este vreo sansa sa-mi acorde mai mult timp? nici 10 minute pe zi nu stam face to face

Răspuns Câştigător
| DeeaD1 a răspuns:

Pai in primul rand ai putea sa ii spui ce simti sau ai putea sa ii acorzi atentie dar in asa fel incat sa nu mai stea cu prietena ei sau poti sa te departezi de ea putin si sa astepti sa vina ea la tine. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| invaliduser explică (pentru DeeaD1):

As face pe indiferentul, chiar daca nu este stilul meu, dar ea este o persoana de genul care daca stai cu ea, o sufoci, iar daca ii lasi spatiul crede ca esti suparat pe ea. Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Ii ofer tot timpul meu, sunt atent cu ea in toate privintele si mereu incerc sa.i arat prin diferite metode cat tin la ea. Sa fie asa din cauza fostei despartiri? In fine. daca mai aveti sfaturi le accept cu cea mai mare placere. Peace!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Probabil s a plictisit de tine si prefera sa stea cu prietenele

| DeeaD1 a răspuns:

Multumesc pentru Funda!

| invaliduser explică (pentru DeeaD1):

Cu placere, dar oricum...greul va incepe in curand...mai precis cand ma voi vedea cu ea si cand voi incepe sa-i spun ce am pe suflet

| invaliduser explică:

Ar fi o idee. urmeaza sa ii spun.din pacate, pe mess ca face to face n.ar sta...si daca as fi mai distant sar supara si ar crede sa nu ma mai intereseaza...ea nu actioneaza daca ma vede trist sau altfell iar daca stau langa ea. dupa 2 minute se ridica de langa mine si se duce la prietena ei.am sa vad ce voi face. daca mai aveti vreun sfat.il astept cu drag.