Aici e ceva mental. Chestia asta se intampla in momentu in care nu o mai faci o perioda -E ca motoru care nu a mai mers o perioada si apoi da pe afara pana isi revine.O doresti prea mult si de aia.Ea ar trebui sa fie mandra de asta
da se pare ca e tare incuiata si nu stie de ce se intampla acest fenomen.
Fostul meu prieten nu stiu daca rezista atat
)
dar mi se pare aiurea sa se desparta de tine din cauza asta... cred ca a cautat un motiv ca sa te paraseasca...
Tu sti ce-i ala un minut?
Nu din cauza asta te-a parasit omule, din cauza ca i-ai acordat prea multa incredere. Ce crezi tu ca a facut in acele 3 luni cat tu ai fost plecat? s-a dat huta-huta cu toti baietii, a prospectat gagica, daca a vazut ca e bine sa "zboare din trompa'n trompa" s-a invatat asa si nu se multumeste doar cu tine, la tine are sa se intoarca doar pentru lovele.In locul ei te-as fi iubit si as fi facut-o pe ascuns;) ca sunt femei destule care fac asa ceva, dar ea de dovada ca nu are caracter.Cautati alta fata cu care sa te potrivesti si lasa fata respectiva sa-si faca de cap, mai tarziu sunt sigur ca are sa regrete dar va fi prea tarziu. Pentru problema ta poti citi ce iti trimit eu mai jos
http://www.seximus.ro/articole/ejaculare_precoce_1.php
Da frate cred ca ai dreptate, dar totusi as vrea sa rezolv problema asta, deci sa inteleg ca dupa ce o am iar activitate va disparea problema, nu?
Nu,nu stiu...lumineaza-ma tu... 8 -|
DA, O RELATIE se bazeaza SI PE sex, nu DOAR pe sex.
Cred ca-i ninfomana, cred ca nu te iubeste si mai cred ca e stupid ca o femeie sa plece de langa un barbat din cauza acestei probleme.
daca o femeie iubeste un barbat, il accepta, il ajuta si-l intelege, in schimb probabil ea te-a vazut mai mult ca pe o jucarie sexuala, cand jucaria nu mai merge iti zice pa si schimba jucaria.
ortibilll...
Sa fi 10 luni cu o femeie care sa te lase pentru ca-ti dai drumu prea repede, e ceva tare aiurea
Rade ciob de oala sparta, http://www.tpu.ro/......au-funda/, vezi-ti de gunoiul tau ba si lasa-ne, ca la cat de bune raspunsuri dai imi dau seama cat de cult esti
Macar eu ma pot exprima corect in limba romana spre deosebire de altii.Ce e asa de iesit din comun sa intebi de melodiile unui serial? se vede ca esti cocalar..."ca la cat de bune raspunsuri"
du-te ma si pune mana pe carte si nu te mai da smecher daca nu esti! si poti sa stii ca dau raspunsuri foarte bune
O faci cu prezervativul? Daca nu, incearca cu prezervativ (sa fie eventual unul de-ala gros, sa nu simti nimic
Anticonceptionale! Evolutia sec 21! Cum vrei frate altfel? Eu nu fac misto, dar dupa 3 luni s-au acumulat spermatozoizii...