| LoStEyEs a întrebat:

Salut TPUwinking azi am fost la atletism si am observat ca un baiat se uita la mine mai insistent ( plus ca ma si lauda, ca am foarte multa flexibilitate ), in plus, in trecut, eu si cu el ne placeam ( adica mai statea pe langa mine, vorbeam, etc )straight face e frumy rau, mi-a placut de el in trecut, dar cu timpul l-am uitat straight face ce credeti, sa fiu cu el daca imi cere sa fiu iubi lui?hee heehee heehee hee apropo avem amundoi 13 aniwinking

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Daca cineva te roaga sa stai in cap, accepti? Tot asa si cu el. Daca te roaga sa fi prietena lui accepti? Tu neavand nici o atractie pentru el? Nu. Nu este bine. Nu-ti complica viata si tineretea cu ce nu trebuie. Cand vei simtii ceva din interior atunci, vei fi cu acel baiat. In rest, colegi de scoala. Plus ca banuiesc ca ai de invatat. Este o parere de-a mea, si sa nu te superi. Pa!

| LoStEyEs explică (pentru baru):

Sunt atrasa de el straight face doar v-am zis mai sus, nu? straight face

| LoStEyEs explică (pentru baru):

Si in plus, sa stii ca iau numai 10 la scoala straight face

| ionutzul31 a răspuns:

Poate ii place cum te intinzi si cine stie ce era in capul lui in acele momente laughing
Serios vorbind, cred ca el te place si daca simt la fel, nu vad de ce nu ati putea fi impreuna.winking

| LoStEyEs explică:

Vreau sa spun ca sa uita la mine insistent, nu doar cand aveam flexibilitate. cand alergam sau dupa ce-am trecut pe lnga el, dupa 20 secunde m-am uitat in spate si el se uita ink la minehee hee

| Narcisa123 a răspuns:

Eu cred ca te place dc ai zis ca v-ati placut in trecut cred ca ar trebui sa va dati o sansa :*