|

Salut TPU ce mesaje de dragoste stiti?happy:j

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine - eu sunt acela.

Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati - in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta.

Dragostea... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!

Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2. tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze,...2006 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.universdecopil.ro/Mesaje-si-sms-de-dragoste.html
Nu cei desavarsiti, ci cei plini cu defecte au nevoie de iubire. Oscar Wilde
Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata Soarele: sa lumineze... noaptea! Ai aparut in viata mea atunci cand nu credeam ca voi mai gasi vreodata iubirea! Mi-ai luminat sufletul si am facut, impreuna, din noapte, zi! Te iubesc!
Nu numai ca vreau sa fiu iubit, vreau sa se spuna ca sunt iubit. George Elliot
Numai iubirea poate uni doua fiinte in asa fel incat sa le implineasca, caci numai ea le pune alaturi, legandu-le prin ceea ce au ele mai puternic. Pierre de Chardin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta iubirea cu inima, nu cu capul.
Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste.
Cel mai bun mod de a iubi este de a iubi ca si cum nu ai fi fost vreodata ranit in dragoste.
Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute si nici macar atinse. Trebuie simtite cu inima.
Soarele s-ar stinge daca n-ar mai iubi nimeni.
O floare e frumoasa, minunata... dar tu esti mai presus de toate florile.
http://www.universdecopil.ro/Mesaje-si-sms-de-iubire.html
Cred ca o mie de cuvinte nu fac cat doua, TE IUBESC!
Pretul iubirii consta doar in iubire...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.sms.ha-ha.ro/dragoste.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stie bree, http://www.bree.ro/mesaje/dragoste.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca doresti un mesaj, atunci iata aici:
"Din toate existentele mesaje de dragoste doresc sa fac un singur rezumat, si anume TE IUBESC scumpa mea raza de soare!"

Daca doresti un sms, atunci iata:
"In putinele caractere ramase din acest sms de dragoste doresc sa iti spun ca fara tine viata nu are sens, ziua e pustie, iar noaptea e friguroasa fara tine!"

Mai multe mesaje, declaratii si sms-uri intra aici http://sms-mesajededragoste.blogspot.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Recomandat e sa-i trimiti un mesaj scurt si haios de dragoste, alege-ti unul : http://mesaje-dragoste.ro/sms-de-dragoste-haioase.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează