Bună! Să înțeleg că tu ți-ai creat un standard în capul tău, cum ar veni, fata perfectă. Eu cred ca asta nu este cea mai bună idee, căci de obicei asta nu funcționează așa. Da, îți place aspectul fizic la început, însă când te îndrăgostești, începe sa conteze caracterul, cum vă înțelegeți, comunicarea dintre voi, căci crede-mă, o relație niciodată nu se va baza pe cum arată respectivul/a, poate fi ea cea mai frumoasă fată și sa fie exact asa cum ți-ai imaginat-o, dacă la comunicare e 0 între voi, dacă voi 2 nu vă potriviți din punctul ăsta de vedere, gândește-te, dacă ea ar fi exact cum ți-o imaginai tu, dar nu puteați sa fiți relaxați când vorbiți împreună. La voi nu e cazul, chiar dacă nu e cum ți-o imaginai, uite, că vă înțelegeți și puteți discuta. Eu cred că asta contează mult. Așa că zic să nu pui prea mult preț pe aspect, e total greșit.
Fizicul ar trebui sa fie ultimul criteriu dupa care sa-ti alegi o prietena, fiindca iuitele vin mai atriu, peste ani, cand apar si relatiile sexuale.
Eu spun ca-i un inceput extraordinar, sa ai o fata care te place si cu care te intelegi bine. Tine legatura, iesi cand se poate cu ea, da-i o sansa sa va cunoasteti si sa deveniti prieteni apropiati.