Pana la iubire se trece prin prietenie si uite, tu ai gasit deja o fata cu care sa fii prieten.
In timp, vei intelege daca o iubesti sau nu si te vei lamurii.
Fii impreuna cu ea, daca-ti place fata si continua relatia, ca nu-ti strica in nici un caz.
Salut!
In primul rand, da-mi voie sa te felicit pentru aceasta gandire, esti constient de ceea ce simti si nu vrei sa tragi concluzii pripite, mai ales in vorbe, din ce inteleg eu. Si este ok, nu avem de ce sa facem misto.
Daca tu nu simti acel lucru, nu trebuie sa il spui. Pana la iubire, este si cale lunga si cale... scurta, sa ii spunem asa.
Daca acea fata te place, este ok. Tu poti sa continui sa vorbesti cu ea, daca iti place sa faci asta, iar dupa un timp poate o sa simti acel "ceva" in tine, acele momente in care daca nu vorbesti cu ea simti ca... nu esti tu, si te gandesti numai la ea. Cand o sa simti asta, atunci o sa incepi sa te indragostesti
Ti-a dat un ultimatum sau ceva? Ti-a spus sa ii zici ca o iubesti sau? Poti continua relatia cu ea ca pana acum si daca este sa simti ca poti sa ii spui ca o iubesti, atunci... asta este. Nu trebuie sa te fortezi sau ceva, acest lucru ar trebui sa vina de la sine. Sa vina... inexplicabil
Asa ca asteapta, nu trebuie sa te grabesti, ai doar 16 ani, este timp.
Numai bine, multa intelegere si sarbatori fericite la amandoi va doresc! ^_^
Incearca sa vorbesti cu fata si poate apare o relatie frumoasa intre doi tineri frumosi.
Si eu am 18 ani si n-am avut nici o relatie daca te fata nu rata sansa daca nu ajungi ca mine.
Nu trebuie sa o iubești neaparat din prima. Ai răbdare cu ea, vei vedea ca odata ce vei sta mai mult cu ea vei incepe sa simți alte lucruri. Spor?
farcry444 întreabă: