| Marian_Dobrescu_1977 a întrebat:

De cateva luni sunt intr-o relatie cu o fata,si totul a mers extraordinar de bine, si inca merge.Ne iubim mult,insa este o mica problema. Diferenta de varsta e putin cam mare, cel putin in perioada asta.Eu am aproape 17 ani, iar ea are 14...Pentru noi nu a fost o problema,doar ca,dupa ce am ajuns fim foarte apropiati, a decis sa le spuna si parintilor ei despre mine.Parintii mei stiau,si nu au avut vreo problema,insa parintii ei nu au reactionat asa cum speram.I-au spus ca sunt multe prea mare,si i-au interzis sa mai vorbim.I-au spus ca o vreau doar pentru sex si ca apoi am sa o las,dar nu e adevarat.O iubesc pe fata asta,si dupa cinci luni de relatie, nici macar nu avut vre-o discutie sexuala.Trebuie sa ii conving ca au o impresie gresita.Ea a plecat de acasa zilele trecute,s-a intors spre dimineata, si nu imi place sa stiu ca se cearta cu ei din cauza mea.Ce pot sa fac?

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Mie nu mi se pare ca 3 ani e o mare diferenta de varsta. Daca tu aveai 30 de ani si ea 15 atunci puteai zice ca e MARE diferenta.
Mergi la ea acasa si discuta cu parintii ei. Poate si-au facut o opinie proasta despre tine deoarece nu te cunosc.

| blAster85 a răspuns:

Mergi personal la usa parintilor si vorbesti cu ei le spui totul cum e si cum stahappy