| akar129581 a întrebat:

Salut TPU
Dimineata m-am "jucat" cu prietena mea pe la clitoris, in timpul asta am preejaculat si a ajuns presperma pe langa vagin.Precizez ca nu a avut loc contact sexual si ca nu am bagat nici degetul,nimic, doar a ajuns presperma pe langa vagin. Ea e foarte speriata sa nu fi ramas insarcinata si nu stim ce sa facem? sa ia pilula de a 2-a zi? sau nu e nimic grav?puppy dog eyes avem 17ani.

Răspuns Câştigător
| trixiiie a răspuns:

Heiii... calmează-te. Calmați-vă.
Sunt oameni care fac sex fără prezervativ și băiatul doar își scoate penisul înainte de ejaculare. Nu se întâmplă nimic.
Corpul unei fete are globulele roșii care percep spermatozozii ca străini și îi ucid. De-aia se întâmplă să nu rămână femeile gravide chiar și când au colul deschis.
Din preejaculare nu poate rămâne gravidă, cantitatea de spermă e mult prea mică.

| akar129581 explică (pentru trixiiie):

Iti multumesc, m-am mai calmat putin, dar tot vad pe forumuri raspunsuri de genul ca se poate sa ramana si de asta suntem agitati... sper sa nu se intample nimic...

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu e nimic grav, stai linistit

| ywar a răspuns:

Unde ai auzit tu de "presperma"? Te-ai jucat pe la clitoris si "a ajuns presperma pe langa vagin"? Dar cand te-ai jucat nu te-ai gandit la ceea ce va urma? Aveti 17 ani sunteti iresponsabili sunteti in marea voastra majoritate foarte distrati si fara minte si pe urma sunteti disperati... Astepti 21 de zile ii cumperi test de sarcina si vezi daca vei fi tatic

| trixiiie a răspuns (pentru ywar):

Nu se așteaptă 21 de zile. happy Și dă un search pe google să vezi ce înseamnă „prespermă".
Nu îl mai certa, la început toți sutem morți de frică. E în firea noastră de oameni.

| akar129581 explică:

Niste sfaturi va rog? nu stiu ce sa fac? sa ia pastila de a 2-a zis? daca o ia si de fapt nu e insarcinata, pateste cv? si daca ramane insarcinata, mai poate face ceva in afara de avort?

| trixiiie a răspuns (pentru akar129581):

Doamne, nu! Pastila de a doua zi face o grămadă de rău și nu trebuie luată decât maxim de două ori pe an. Dacă nu e însărcinată o să i se dea peste cap tot organismul (și dacă ar fi și o ia, se dereglează).

Si ce sa fac?straight face chiar nu am nicio idee...mi-e foarte frica...dar nu a avut loc contact sexul si am mai facut asta si nu s-a intamplat nimic dar acum ea s-a speriat foarte tare si la randul meu si eu

| cristimihailov a răspuns (pentru akar129581):

De ce nu intelegi ca nu s-a intamplat nimic?

Hei, ai citit mesajul pe care ți l-am trimis? Dacă nu, citește-l și o să vezi.
Ți-am zis, doar calmați-vă. Nu s-a întâmplat, sunt 100% sigură.

Multumesc,da, am citit dar nu pot sa raspund puppy dog eyes

Sper că te-ai calmat :*

Da...putin..in perioada asta trebuie sa-i vina ciclul... sper sa-i vina:3

O să-i vină. După ce-i trece, mergi și cumpără un SureCheck de la farmacie, apoi pune-o să-l facă.

Ok,multumesc pentru spijin si ajutor :333333333

Plăcerea mea

Răspuns utilizator avertizat