| Anonnnyymuss42817 a întrebat:

Salut TPU! Efectiv m-am saturat să o tot caut pe fata aia "sfântă" că evident nu există. Multe din ele 99% sunt nişte t*rfe.Am crezut că poate reuşesc să găsesc una care are ratiune, dar degeaba tot ăla bad boy caştigă.În clasele 1-8 imi plăcea de o fată care era ok, dar m-am inşelat.Adică mai pe scurt 99% gandesc involuntar.Am încercat si cu altele sub standardele mele chiar dacă am avut sanse să fiu cu fete frumoase, dar degeaba.Nu am vrut decăt să am o relație stabilă,să ne dezvoltăm împreună,să realizăm ceva,dar na asta e nu se poate.Aşa că am decis să nu o mai caut pe aia sfântă, ci doar să merg la prostituate doar pentru sex si atăt. Oricum generația e plină de distruşi.Am vrut doar să am o relație serioasă şi sa existe "loialitate", dar mi-a luat ceva timp sa accept faptul că nimic în viața asta nu este permanent.Acum doar vreau să-mi traiesc viața aşa cum cred eu că este bine pentru mine.

67 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru Gambler92):

Asa, si?
Poti avea un limbaj decent? Se pare ca ai aceleasi probleme ca si el.

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonnnyymuss42817):

Mai pline la portofel, pe banii unora ca tine. Fără a te jigni.
Este singura marfa pe care o pot vinde dar raman tot a lor.

| RAY a răspuns (pentru Anonnnyymuss42817):

Bravo ca ai plecat, felicitarii, cat despre fete cauta una de acolo, nu cred ca nu vei gasi, combinate si cu una urata dar cu creier