El te-a placut intotdeauna dar niciodata nu a fost in stare sa-ti spuna acest lucru. Poate ca acum a crescut destul, astfel incat sa aiba curajul de a-ti spune. Nu ar fi rau sa-l ajuti putin, prin comportamentul tau fata de el.
Trebuie sa tatonezi terenul,pentru ca el nu stie de ce l-ai ocolit si ai fost rece cu el,atata vreme.
Incepe prin a-i da atentie,nu una evidenta,ci incet,incet.
Priveste-l din cand in cand,mai intreaba-l cate ceva (daca si-a scris la mate,daca n-are un pix rosu,daca merge la chiosc) si vezi cum reactioneaza.
Daca e bucuros si emotionat ca ii dai atentie,ai mari sperante si poti continua sa te apropii de el.
Daca tace si e incurcat, iar ai sperante, dar se teme sa nu incepi sa-l eviti iar, l-ai ranit aruncand prietenia voastra de altadata, dar poate fi dispus sa te ierte.
Daca nu are reactii, renunta...
Numai ca eu cred ca va fi foarte bucuros sa redeveniti apropiati!
![]()
Indrazneste!
Dar cu tact si cu tactica!
De acum înainte comportă-te cu el frumos, arată-i că îl placi, sigur va funcţiona, mai ales că ai certitudinea că te place.
Exact povestea cu ratzusca cea urata. Am avut si eu colege de genul asta.
Cum intre voi nu a fost nimic niciodata, nu are de ce sa aiba resentimente fata de tine. Eu as zice sa incerci. Daca ii spui direct s-ar putea sa il sperii. Apropie-te de el cu incetul, zambeste-i, stai cu el in pauze, vezi ce mai puteti face impreuna si vei vedea ce e de facut in functie de reactia lui.